Ostalo > Offtopic
Digitalni Andjeo!!! POGLEDATI!!!!!!
H2SO4:
--- Citat: KoRn-90 Novembar 12, 2008, 07:08:36 posle podne ---Ahahaha,najjaca je molitva na pocetku filma ;D
--- Kraj citata ---
--- Citat: KoRn-90 Novembar 16, 2008, 10:07:12 pre podne ---joj ::)
--- Kraj citata ---
a vi egipcani se ne molite? ???
KoRn-90:
Nisam egipcanin vec srbin :D,a da si pogledao film vidio bi da je bzvz
b0zaa:
Brate konstruktor filma je napomenuo da je ovo onako kako on vidi stvari,a sto nemora da znaci da je tako,a kada neko "neutralan" pogleda Digitalnog andjela i Zeitgeist, videce da nema razlika,tj da je to jedan niskobudzetni movie maker film u kome se ne pozivaju zestoki protivnici na tv duele,vec slaze slicice i govori kako je ovaj znak slican ovome pa je zato to isto (ne vidim razliku izmedju scene kada u Zeitgeist-u lik pokazuje onaj horoskopskoi znak,ili sta vec, izvlaci zakljucak da je od njega nastao krst !!!! EJ BRATE, zna se odakle je krst uzet i zbog cega i da to nije ni bio hriscanski simbol,i izmedju nekih po tebi gluposti iz ovog filmal)znam da je lik preterao u nekim stvarima,bas kada govori o znaku PEACE,ali sto se tice licnih karata,to nam se vec smesi u blizoj buducnosti,a mnogi kazu,ma to nikad nece da bude,epa greska.VEC JESTE!
b0zaa:
Ima jedan zanimljiv filmcic koji su snimili dvojica profesora sa nekog USA univerziteta,jedan je dr. inzinjerstva,a drugi je dipl. pirotehnicar i master za eksplozive.Najbolji je deo gde uporedjuje 1 zgradu WTC i jednu stambenu obicnu zgradicu,koja je po konstrukciji 3-4 PUTA slabije gradje.Epa ta zgradica je 8 sati bila pod plamenom visokim do 10 m,i ostala "na nogama" dok je bliznakinju 15 min slabog dima "oduvalo",bukvalno,za 5-6 sec!
KoRn-90:
--- Citat: b0zaa Novembar 17, 2008, 10:49:09 posle podne ---Brate konstruktor filma je napomenuo da je ovo onako kako on vidi stvari,a sto nemora da znaci da je tako,a kada neko "neutralan" pogleda Digitalnog andjela i Zeitgeist, videce da nema razlika,tj da je to jedan niskobudzetni movie maker film u kome se ne pozivaju zestoki protivnici na tv duele,vec slaze slicice i govori kako je ovaj znak slican ovome pa je zato to isto (ne vidim razliku izmedju scene kada u Zeitgeist-u lik pokazuje onaj horoskopskoi znak,ili sta vec, izvlaci zakljucak da je od njega nastao krst !!!! EJ BRATE, zna se odakle je krst uzet i zbog cega i da to nije ni bio hriscanski simbol,i izmedju nekih po tebi gluposti iz ovog filmal)znam da je lik preterao u nekim stvarima,bas kada govori o znaku PEACE,ali sto se tice licnih karata,to nam se vec smesi u blizoj buducnosti,a mnogi kazu,ma to nikad nece da bude,epa greska.VEC JESTE!
--- Kraj citata ---
Ne kazem ja da nije tacno,ja vjerujem u vecinu stvari u tom filmu,ali mi je glupo kako predstavlja srpski narod kao izabrani-svi su protiv srba,predlaze da bjezimo u sumu :D ,bice nam tesko ali bog ce srbe spasiti a ostale ko jebe...
Jos jedna stvar-u filmu se nalaze materijali iz drugih filmova takve tematike
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju