Ostalo > Offtopic
Koristite li kondom?
vuksa:
--- Citat: kety Novembar 15, 2008, 07:33:47 posle podne ---Opustite se momci.Sad ce pola vas da se istripuje i ode na testiranje.
--- Kraj citata ---
kako da ne...pa da nam kazu da smo pozitivni :D bolje ziveti u neznanju
Radomir:
--- Citat: vuksa Novembar 15, 2008, 08:05:58 posle podne ---
--- Citat: kety Novembar 15, 2008, 07:33:47 posle podne ---Opustite se momci.Sad ce pola vas da se istripuje i ode na testiranje.
--- Kraj citata ---
kako da ne...pa da nam kazu da smo pozitivni :D bolje ziveti u neznanju
--- Kraj citata ---
Pa uvek je bolje biti pozitivan nego negativan ;D
http://www.youtube.com/watch?v=a6ZRkwMCVEw
adis88:
E ovako.... Neznam ni gdje da pocnem....
Prosle godine sam bio sa 28 djevojaka ... Znaci samo prosle godie...
I nijedna se nije zalila cak nasuprot bile su prezadovoljne...
Ali...., prije 2 sedmice sam upozno jednu curu u klubu "crnkinju"
nije da nikad nisam sa crnkinjom bio ali eto rekoh da navedem...
I. Skoro smo imali sex i ona kaze da je grozan.... Sa velicinom nemam proble
a nesto malo iznzad prosjeka....
Stvar je u tome kaze mi da ona neosjeca nistasa kondomom.... Ali stvar je u tome sto ni ja neosjetim... Sa 17 g sam se osunetio imo sam pircing "princ albert" pa se inficiralo pa moro u hitnu....
Bez anestezije lol.... Da se pohvalim.... Haha
stvar je u tome sto su mi pola zivaca poubijali tako kad nabijem kondom bukvalno nista neosjetim.... A ona nece bez kondoma ... Ali ja necu vise sex sa kondomom svakao na kraju oboje smo nezadovolj i a ja u zadnjih par dana sexualno frustiran kao i ona....
Molim za bilo kakvu pomoc od koga sa slicnim iskustvom.... I djevojke molio bih vas da podijelite svoje misljenje ako ste imali slicna iskustva sa vasim muskarcem " neosjetite nista sa kondomom"
Hvala
cartell:
--- Citat: adis_usa Februar 06, 2010, 07:20:13 pre podne ---E ovako.... Neznam ni gdje da pocnem....
Prosle godine sam bio sa 28 djevojaka ... Znaci samo prosle godie...
I nijedna se nije zalila cak nasuprot bile su prezadovoljne...
--- Kraj citata ---
ti si pobednik.
--- Citat: adis_usa Februar 06, 2010, 07:20:13 pre podne ---stvar je u tome sto su mi pola zivaca poubijali tako kad nabijem kondom bukvalno nista neosjetim.... A ona nece bez kondoma ... Ali ja necu vise sex sa kondomom svakao na kraju oboje smo nezadovolj i a ja u zadnjih par dana sexualno frustiran kao i ona....
Molim za bilo kakvu pomoc od koga sa slicnim iskustvom.... I djevojke molio bih vas da podijelite svoje misljenje ako ste imali slicna iskustva sa vasim muskarcem " neosjetite nista sa kondomom"
Hvala
--- Kraj citata ---
znaci los joj sex sa kondomom,a nece bez...uuu sto mi to nesto poznato...znas kako ,ne znam u kom si stadijumu sa njom..da li veza ili neka kombinacija. ako je veza,jbg strpi se bolje ga imaj i tako neko uopste da nemas,vremenom ce steci neko poverenje ili mozete da odete zajedno da se prekontrolisete. jbg ,znam sve..al takve su.."progutaj to" .a ako je komb. - boli te paja i nemoj ni da ocekujes nesto spec. da ce pristati bez. pozz i srecno
tenssa:
--- Citat ---Sa 17 g sam se osunetio imo sam pircing "princ albert" pa se inficiralo pa moro u hitnu....
--- Kraj citata ---
Mogao si postati princeza... ;D ;D ;D :D :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju