Ostalo > Offtopic

Koristite li kondom?

<< < (9/16) > >>

adis88:

--- Citat: LanaV  Februar 06, 2010, 09:17:30 posle podne ---http://www.youtube.com/watch?v=9E__cW7S84o

--- Kraj citata ---
hahaha koja si ti kraljica :)

adis88:

--- Citat: Spartak  Februar 06, 2010, 09:50:55 posle podne ---vidite li da mu je *urac u fazi raspada da nista ne osjeca da su mu pokidani zivci ? nije ti ni za cudo kad si krenuo da ga kitis kao Bozicnu jelku,

--- Kraj citata ---
imam ja osjecaja samo ne onoliko koliko sam imao dok se nisam osunetion..... a racku nije u fazi raspadanja nego jednostavno mi kondom neprija... ni meni a ni njoj.....a to da sam ga kitio jesam a i nastavit cu cim se oporavim od ovog soka koji me je strefio sada....

Deja:
ss - radije cu kao prase da ***** 50 riba nego kao najsexy dasa sa 0 :D

Cek, jesi ti probao bez kondoma sa nekom curom skoro or WTF? Jbg, ako nece bez a ne prija joj sa - mislim, da li ISTA treba da razmisljas?:) Pokreni drugu glavu, ne onu dole ;)

adis88:

--- Citat: -sszgo-  Februar 07, 2010, 12:15:13 pre podne ---u pravu si za komplekse,
ti 28 ja 0,
ali zato meni vise testa ostane za rast kad se ne trosim drugacije ;)

aj postavi nam malo slika tih riba da parimo oci

--- Kraj citata ---
haha to za test si upravu :)
a to za slike to cuvam samo za svoju arhivu :) za sad...

adis88:

--- Citat: Deja  Februar 07, 2010, 12:21:27 pre podne ---ss - radije cu kao prase da ***** 50 riba nego kao najsexy dasa sa 0 :D

Cek, jesi ti probao bez kondoma sa nekom curom skoro or WTF? Jbg, ako nece bez a ne prija joj sa - mislim, da li ISTA treba da razmisljas?:) Pokreni drugu glavu, ne onu dole ;)

--- Kraj citata ---
jesam druze i nikakvih problema, ili zalbih.... :)
nikad mi se riba nije zaila sa ili bez kondoma, (jedini ko je se zalio bio sam ja zbog opravdanih razloga) tako da me ovo stvarno iznenadilo i pomalo razocaralo al jbg life goes on....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju