Ostalo > Offtopic

weird ZMA?

<< < (5/7) > >>

Vlado_lee:
Evo ovako imam jedno mao pitanje, nadam se konstruktivno: ;D posto vec pijem TwinLab Daily One Caps tablete koje sadrze 15 mg Cinka, 25mg vitamina B6 i samo 7.2mg Magnezijuma, (sto je mora se priznati malo), da li bih ja mogao sada kupiti u apoteci obicne tablete Magnezijuma i piti zajedno sa Daily One i da me to ispadne kao ZMA? ??? Da ne kupujem ZMA ako moze i ovako!  :-\

Hvala unapred!

TOMI09:

--- Citat: Vlado_lee  Januar 11, 2009, 12:13:04 pre podne ---Evo ovako imam jedno mao pitanje, nadam se konstruktivno: ;D posto vec pijem TwinLab Daily One Caps tablete koje sadrze 15 mg Cinka, 25mg vitamina B6 i samo 7.2mg Magnezijuma, (sto je mora se priznati malo), da li bih ja mogao sada kupiti u apoteci obicne tablete Magnezijuma i piti zajedno sa Daily One i da me to ispadne kao ZMA? ??? Da ne kupujem ZMA ako moze i ovako!  :-\

Hvala unapred!

--- Kraj citata ---

uzmi neke sumece kapsule mg od nekih 300-400mg i kombiniraj s tim nije lose ni tako al kad potrosisi uzmi zma pa vidi da li ces osjetit razliku sta se kvalitete sna tice,,,uglavnom mozes kombinirat kako si rekao iako mi se i 15 mg zn cini premalo ;)

Vlado_lee:
Izgleda da pitanje ipak nije bilo konstruktivno... ;D I ja sam tako kontao da uzmem dodatni Mg + Daily One ali ne moze, jer je ZMA patent, posebna smjesa tako da nema nista od ovoga sto sam planirao. Pozz

tenssa:
Znachi ima josh dzidza-bidza u ZMA osim navedenh stvari? :D

Pedja_Petrovic:
ja sanjam zirafe

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju