Ostalo > Offtopic
astrologija?
H2SO4:
da li i koliko vjerujete u astrologiju? jel vam horoskop(milism na one licne o,opsirnije...) ikada predvidio neshto?
mene su oduvjek fascinirali oni likovi na tv-u tj kvazi astrolozi koliko samo mogu da lupetaju...
Bane_NS:
ma to je glupost nevidjena... sve to sto govore to je toliko uopsteno da se svako moze prepoznati u tome... tipa malo laskanja kako si ovakav onakav, sve sto ljudi vole da cuju itd... ma glupost nevidjena... a opet ima ljudi koji se loze na to... ko voli nek izvoli, sta reci...
puppeter:
Matematika je prosta!
6 000 000 000 ljudi na zemlji (otprilike) podeljeno na 12 zodijackih znakova, iznosi...(3 pisem, 2 pamtim...) cirka 500 000 000.
To znaci da pe'sto miliona ljudi u isto vreme treba da "otputuju u narednih 10 dana...", "imaju probleme u predelu stomaka...", "imaju partnera koji je u emotivnoj krizi..........."
cvrc!
idi begaj....
A ljudi koji slepo veruju u astrotralalajke, i kojima horoskop uvek "sve pogodi" su ljudi koji nesvesno ,zbog svoje slepe vere, iskrivljuju sopstvenu stvarnost kako bi je priblizili horoskopu i na taj nacin ga ucinili tacnim...
IFBBPro:
I corava koka jedno zrno nadje :)
Zoka:
hm... bas se i ne slazem sa vama da je to sve lupetanje...
Mislim da puno toga utice na nas, pogotovo kako starimo :)
Recimo vrijeme.... uvijek utice na raspolozenje ljudi....
Pa onda kad puse juzni vjetar, statisticki gledano poveca se broj samoubistava, krivicnih dijela, tuzbi... svega...
Znaci da okolina ima uticaj na nas, pa tako vjerujem da i raspored planeta na neki nacin ima uticaja...
Naravno da to ne znaci da ima 12 vrsta ljudi na svijetu ali mislim da odredjeni uticaj postoji...
Eto :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju