Ostalo > Offtopic
Malo gluposti!!!
priest:
ja bih samo malo misica ne zelim izgledati kao schwarzenneger
to kao da kazem joj ne zelim trenirati nogomet vise od dva puta tjedno da ne bih igrao kao ronaldinho :lol: :twisted:
Markoni:
evo jedna glupost od danas , malo se prepirem sa jednim na nekom forumu kad ono lik jede zivo meso i jaja , ma sve jede zivo , HE IS ONE SICK BASTARD
accountkiller99:
Offtopic
Papageno dobar ti taj potpis. :D :wink:
Tanja U.:
--- Citat: dr_rapid ---Ja juce u teretani, pijem PWM posle treniga, pita me tip jel to protein, ja kazem da, a on ce na to: Jebiga buraz, ja to ipak ne bih uzeo.
Nisam hteo da nastavim dialog.
--- Kraj citata ---
Hahahha to mene podseca na mog kuma hahhaha. Jednom prilikom, onako sedimo kod njega kuci, kuma napravila kavu .. ja u sred nekih priprema, pa sta god oni ponude ja odgovaram "ma neka, ja cu samo kavu i vodu". A onda on pita "uzimas li proteine?", ja kazem "da, naravno", a on meni "cuvaj se".
Cuvaj se??? :lol:
Big_Rasha:
--- Citat: witch ---
--- Citat: dr_rapid ---Ja juce u teretani, pijem PWM posle treniga, pita me tip jel to protein, ja kazem da, a on ce na to: Jebiga buraz, ja to ipak ne bih uzeo.
Nisam hteo da nastavim dialog.
--- Kraj citata ---
Hahahha to mene podseca na mog kuma hahhaha. Jednom prilikom, onako sedimo kod njega kuci, kuma napravila kavu .. ja u sred nekih priprema, pa sta god oni ponude ja odgovaram "ma neka, ja cu samo kavu i vodu". A onda on pita "uzimas li proteine?", ja kazem "da, naravno", a on meni "cuvaj se".
Cuvaj se??? :lol:
--- Kraj citata ---
Cuvaj se??? To je pokupio iz nekog filma...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju