Ostalo > Offtopic

Malo gluposti!!!

<< < (6/7) > >>

dr_rapid:

--- Citat: dulse ---mene drugarica pre neki dan zove.. kao da te pitam posto se ti razumes u te stvari.. znas ja sada ucim pa puno jedem pa sam se ugojila... i cula sam za e/c/a kominaciju .. i jel mogu da je pijem i da mrsam.. a da ne vezbam???? samo sam promenila temu.... doduse preporucila sam joj sauna belt....  :lol:
--- Kraj citata ---

Hahahahahahahaha :D ;)

accountkiller99:
E ponekad pocnem ozbiljno da se svadjam sa drugovima, tj. oni samnom. Bune se sto uzimam proteine i kreatin, ali ja vise nemam snage, niti zelim da im bilo sta objasnjavam. Jeste da se ja mnogo slabo razumem u ovo, skoro sam poceo, ali za ova dva meseca, kol'ko vec posecujem ovaj forum, naucio sam mnogo vise, nego sto su naucili neki od njih koji su nekada isli i po 3-4 godine u teretanu. Iako znam toliko malo o ovome (ali u odnosu na njih, toliko puno), nikada ne bih pricao nekome nesto o bb ili davao neki savet, a da nisam 100% siguran u to (a tu je, fala Bogu, ovaj forum, pa je sve up to date :) ). Tako su sinoc poceli nesto da tupe o izvodjenju nekih vezbi, a ja im iz dobre namere kazem da nije tako i da treba drugacije bla bla bla..., a ti "veterani" odmah skocili na mene u fazonu "sta ti znas koj' qrac kad si tako mali...". Naravno, nisu to direktno rekli... :evil:

Ali neka, u genu je svakog coveka da izgleda lepse od drugog iako zeli sve najbolje svom drugu (eto mi izgovora ubuduce :roll: ), tako da kad budu poceli ponovo nesto da kenjaju o suplementima, sve cu da im potvrdim i da im kazem da su ti suplementi za beznadezne slucajeve poput mene. :evil: Naravno, necu da odustajem od onih koji isto misle o suplementima, a vidjam stalno u teretani, sta vise, vec sam preobratio trojicu ili cetvoricu, pa za sada piju Whey, al' polako samo... :twisted:

PitBull:
a sta je pwm?

sasacg:
post workout meal iliti po naski obrok posle treninga

PitBull:
hVALA- a sto moze da postane sterilan od toga?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju