Multimedia > Slike/Muškarci

DJ-ON TREINING DAY-HOLY SHITT

<< < (4/10) > >>

Milos Sarcev:
Naravno - ove Denisove slike sam ja napravio...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Milos_Sarcev ---Denis je bilder koji ima mogucnost da se drasticno napumpa tokom treninga (informacija koju sam mu ja dao jos odavno)...
Ako pogledate njegove slike i sa Charlotte takmicenja i sa Olimpije - ja vam tvrdim da je bio otprilike isti kao i na ovim slikama - MINUS "prepumpanost" od treninga...

Ako pogledate odredjene bildere - videcete razlicite stvari.
Neki izgledaju ogromni u odelu - a kada se skinu - nestanu...
I obrnuto - pojedinci izgledaju kao mala deca (moj prijatelj Kris Dim) a kada se skinu - UZAS.
Pol Dilet je takodje bio jedan od primera...

Na drugu stranu - neki se strahovito pumpaju tokom treninga - a neki UOPSTE...

Takodje - na bini...neki se potpuno preobraze kad pocnu da poziraju (misici ispadaju i tamo gde ih nemaju) a drugima je sve jedno da li se stegnu -ili ne...izgledaju identicno...

To su neke razlike koje treba da shvatite kada se takmicite ili nekoga pripremate za takmicenje...
Svako treba da iskoristi ono sto ima!
--- Kraj citata ---
....e sada su mnoge stvari jasnije oko svega.......nismo imali nameru milose nikoga da prozivamo,ali samo smo konstatovali da nesto nije u redu...a mi to sve odmah pripisujemo vodi :oops:  :oops:  :oops:  :oops: ,sa kojom mi imamo problem pa nam je ona uvek na prvom mestu kao krivac :oops:  :oops:  :cry:  :cry:  :cry:

Milos Sarcev:
Dobro pogledajte slike iz teretane i sa takmicenja i uzmite u obzir sto sam vam rekao...
Onda zakljucite da li je Denis bio u formi ili ne...

Da Denis ima manji struk i ravan stomak - bilo bi ga veoma tesko pobediti...
Ove godine ce da radi na tome...
Program je uspeo sa Gustavom...tako da verujem da ce uspeti i sa Denisom.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Milos_Sarcev ---Dobro pogledajte slike iz teretane i sa takmicenja i uzmite u obzir sto sam vam rekao...
Onda zakljucite da li je Denis bio u formi ili ne...

Da Denis ima manji struk i ravan stomak - bilo bi ga veoma tesko pobediti...
Ove godine ce da radi na tome...
Program je uspeo sa Gustavom...tako da verujem da ce uspeti i sa Denisom.
--- Kraj citata ---
...uff.pa da...gustava su mnogi prozivali zbog stomaka,a vidi sada.....neverovatno,neverovatno....

a u uspeh sa denisom...to ne treba sumnjati..

MARKO DIMITRIJEVIC:
Mozes li nam nesto reci vezano za struk i stomak...mislim da ja imam isti problem,a bogami i pedja...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju