Ostalo > Offtopic

Stripovi

<< < (10/16) > >>

GORAN_ILIC:
Hej Poloms, NASILJE U DARKVUDU od Zagora je jedan od najredjih stripova isplati se ko ga dobije za ispod 100 eura tako da je trenutna cena od 70 eura dobra.

Polomac:

--- Citat: GORAN_ILIC  Decembar 20, 2008, 01:00:28 posle podne ---Hej Poloms, NASILJE U DARKVUDU od Zagora je jedan od najredjih stripova isplati se ko ga dobije za ispod 100 eura tako da je trenutna cena od 70 eura dobra.

--- Kraj citata ---
Zato sam ti i ukazao na to..Ucinilo mi se povoljno...A ti si expert za te aukcije..
Nego predhodno da nabavimo ono o cemu smo pricali...
pozz

Pedja_Petrovic:
ja sam pre rata toj dok sam ziveo kuci imao sve i jedan broj ALAN FORD-A...znaci..od prvog..koji se i zvao...aBR 1...pa sve do zadnjeg koji je tada izasao,...BOBE-SLUCAJ SLANINA JE TVOJ...
ali na zalsot kao i mnogo toga..i to mi je ostalo....
inace..nikada nisam voleo te fore tipa..blek stena,zagor kapetn mii..znao sam da priocitam po koji..ali uvek sam vise voleo recimo..KRALJEVSTVO MAXMAGUNSA..aALAN FORD....MODRA LASTA...hahahahahhahahaha

GORAN_ILIC:

--- Citat: Polomac  Decembar 20, 2008, 12:20:51 posle podne ---Sjajan sajt za kolekcionare...

http://www.kolekcionar.com/html/yu/default.asp

--- Kraj citata ---

Bravo za objavljivanje sajta. Vlasnik je Dejan Stankovic koji je i doveo G. Ferrija (glavnog crtaca Zagora)  nedavno u Srbiju.

Aaaaaa... Peki je zapamtio i naslove stripova. To su pravi kolekcionari...
Vreovatno ti je zao kao i mnogima  sto su rasturili svoje kolekcije

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Aaaaaa... Peki je zapamtio i naslove stripova. To su pravi kolekcionari..
--- Kraj citata ---

naravno..jedno vreme sam znao na pamet sve brojeve do 100-g....al jebg...onda je izasla EROTIKA tadasnja i promenio sam pravac  ;D ;D ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju