Ostalo > Offtopic

Stripovi

<< < (12/16) > >>

GORAN_ILIC:

--- Citat: kikko  Jun 15, 2009, 11:33:26 pre podne ---
--- Citat: GORAN_ILIC  Jun 15, 2009, 01:05:18 pre podne ---Evo novih slika kolekcije.... ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---
svaka cast.....koliko truda,vremena i zelje treba da se skupi ovako nesto...
jel znas nekog ko prodaje povoljno stare stripove? omiljen mi je Mister NO,i kad bih nasao negde povoljno,kupio bih sve epizode ikada.....

--- Kraj citata ---

Ako imas zelju, skupices mnogo brze nego sto mislis. I kada budes prikupljao jedan po jedan, finansijski neces ni da osetis a na kraju ces imati vrednu kolekciju kojoj ce vrednost samo da raste.
Za pocetak cu ti pomoci tako sto cu te informisati za svakog Mr NO na koji naidjem dobro ocuvan a ti ako zelis mozes poceti da ih i sakupljas.

Polomac:
Alal vera majstore.
Zlatna serija,lunov magnus,veseli cetvrtak,ludens......i ostalo.......
Sve u fuluuu.
Zagore ziveo nam jos i haaaaa.

GORAN_ILIC:

--- Citat: Polomac  Jun 15, 2009, 11:58:45 posle podne ---Alal vera majstore.
Zlatna serija,lunov magnus,veseli cetvrtak,ludens......i ostalo.......
Sve u fuluuu.
Zagore ziveo nam jos i haaaaa.

--- Kraj citata ---

Sve se bolje i bolje osecam kada sam nasamo sa stripovima, ma dijetu i ne osecam. Kad god me uhvati kriza i glad odem i druzim se malo sa Zagorom i Blekom i prodje me volja za hranom.
Jesi li jos zagrejan za Zagora Ludens i extra?

Polomac:
Jesam ali to cemo jednom prilikom sve na gomilu.
A sad trenutno svi od Veselog cetvrtka su u kolekciji,osim prve knjige.

kikko:

--- Citat: GORAN_ILIC  Jun 15, 2009, 11:55:02 posle podne ---
--- Citat: kikko  Jun 15, 2009, 11:33:26 pre podne ---
--- Citat: GORAN_ILIC  Jun 15, 2009, 01:05:18 pre podne ---Evo novih slika kolekcije.... ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---
svaka cast.....koliko truda,vremena i zelje treba da se skupi ovako nesto...
jel znas nekog ko prodaje povoljno stare stripove? omiljen mi je Mister NO,i kad bih nasao negde povoljno,kupio bih sve epizode ikada.....

--- Kraj citata ---

Ako imas zelju, skupices mnogo brze nego sto mislis. I kada budes prikupljao jedan po jedan, finansijski neces ni da osetis a na kraju ces imati vrednu kolekciju kojoj ce vrednost samo da raste.
Za pocetak cu ti pomoci tako sto cu te informisati za svakog Mr NO na koji naidjem dobro ocuvan a ti ako zelis mozes poceti da ih i sakupljas.

--- Kraj citata ---
Hvala puno!....jedino sto sam iz Bg-a,ali ako budes nasao i u Kg nije problem,drugar mi je odande pa moze on da pokupi umesto mene....
A inace Mister NO serijali uz Tex-a po meni imaju najbolji scenario i crtez,bez premca,od svih stripova LMS i ZS....A i Mister No(Dzeri Drejk :) ) u svakoj epizodi bude sa drugom ribom,sto mu je jos jedan plus :)  ...za razliku od gejastih Zagora i Bleka koji ribu videli nisu :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju