General Bodybuilding Discussion > Članci

Milos Sarcev - zanimljiv clanak

<< < (7/17) > >>

Corey:
Glupi roditelji a on još gluplji.

habul_m:

--- Citat: Corey  Decembar 09, 2006, 07:06:31 posle podne ---Glupi roditelji a on još gluplji.

--- Kraj citata ---

Takvi su većina roditelja kod nas na balkanu, osim izuzetaka.

Corey:
Nije baš tako, dosta njih nije informisano šta su zapravo suplementi, dok ima zaista dosta primeraka koje ja znam da opet pored svih argumenata koje im izneseš oni su i dalje pri svom, proteini štete bubrezima, whey je čista hemija, od a-k možeš da oboliš i sl.

habul_m:

--- Citat: Corey  Decembar 09, 2006, 09:08:27 posle podne ---Nije baš tako, dosta njih nije informisano šta su zapravo suplementi, dok ima zaista dosta primeraka koje ja znam da opet pored svih argumenata koje im izneseš oni su i dalje pri svom, proteini štete bubrezima, whey je čista hemija, od a-k možeš da oboliš i sl.

--- Kraj citata ---

Po bojem 1) Proteini nisu štetni za bubrege što neki ljekari tvrde. To nije naučno dokazano. Kod zdrave osobe proteini ne mogu da naškode.
2) Whey je čista hemija. To nije tačno. To je dotaka ishrani i ne može da skodi nikome. To djeca od 5 godina piju
3)od a-k možeš da oboiliš to isto nije tačno.
Ali pored svih članak što ja djelim po sarajevu i dalje im je stav da je to hemija. Zaboli mene ona stvar za njih. Ja znam da nije šteno i tačka. Neka odnesu bilo koji suplement na analizu i neke se uvjere da im ne lažam,nego govorim istinu.

Corey:
Ček, što si mi navodio ovo pod 1,2 i 3 ? :)
ja ne zastupam to mišljenej već sam navodio primer.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju