General Bodybuilding Discussion > Članci
Milos Sarcev - zanimljiv clanak
Corey:
--- Citat: LUC1FER Januar 20, 2007, 12:14:02 posle podne ---Sta je sa tim roditeljima bre? Jel pricate vi nekad otvoreno sa njima o necemu, sedite lepo i objasnite im sta je to cemo sluzi...jbt pa meni keva nabavlja suplemente kada sam guzvi i stoje mi u kuhinji pored ulja i brasna...
--- Kraj citata ---
Imaš ti roditelje kojima možeš da izneseš milion članaka, fotografskih i medicinskih dokaza da to ne šteti oni će opet biti pri svog.
Takvi su moji na primer, ceo život vodim bitku sa njima počev od najmanje gluposti do ovoga, oni neće da razumeju , ja se ne predajem i tako sve u krug :lol:
TTgirl:
Yup. . .that's it. . .
zogu:
--- Citat: Corey Januar 20, 2007, 01:36:27 posle podne ---
--- Citat: LUC1FER Januar 20, 2007, 12:14:02 posle podne ---Sta je sa tim roditeljima bre? Jel pricate vi nekad otvoreno sa njima o necemu, sedite lepo i objasnite im sta je to cemo sluzi...jbt pa meni keva nabavlja suplemente kada sam guzvi i stoje mi u kuhinji pored ulja i brasna...
--- Kraj citata ---
Imaš ti roditelje kojima možeš da izneseš milion članaka, fotografskih i medicinskih dokaza da to ne šteti oni će opet biti pri svog.
Takvi su moji na primer, ceo život vodim bitku sa njima počev od najmanje gluposti do ovoga, oni neće da razumeju , ja se ne predajem i tako sve u krug :lol:
--- Kraj citata ---
JA kao i neki sakrivam suplemete po kuci i uzimam kada uglavnom nikoga nema u blizini,jer cim bi me videli pocinje predavanje tipa"Sine proteJini su shtetni za bubrege", itd,
Cale kada vidi vashe napucane avatare oma pocinje ga kenja,, Ako mi josh jednom budesh uzeo onaj protein izbacicu tebi i njega zajedno iz kuce
100 puta sam pokushao da im objasnim,ali ne vredi,jebiga,,
Pozdrav svima
bojan lepojevic:
Kakvo je to sranje, gledam kod nas u gym-u klinci stekuju svoje suplememente kod jednog klinca jer su njegovi normalni..
Srce mi se cepa od takvih scena, morace uskoro da padne ormancic sa njihove suplemente u teretani pa da ne razmisljaju ko ce ih neko cimati..
vuksa:
i meni je kave drzala pridike sto koristim suplemente...jednog dana sam lepo seo,doneo neke knjihe,casopise...i lepo joj objasnio....sad mi ona i kupuje suplenente...u nekim prodavnicama je i znaju bolje nego mene :lol:
a to je dokaz da se sve moze na fina nacin....znaci probaj da lepo popricas sa roditeljima
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju