General Bodybuilding Discussion > Članci
Milos Sarcev - zanimljiv clanak
TTgirl:
LOL:D:D:D E hwala remetik;)
ivanko-k:
Moj komentar na cjanak: AMIN!!! :!: :!: :!:
Nemac:
Ljudi ja ovim mojima nikako da objasnim,ma kakvi clanci,verujte mi mene glava boli,jedini koji je kod mene razuman,vervali ili ne to je moj deda,ali zato dekica je nacitan i on zna sta je i kako je i on je jedini koji me podrzava,ja kevi i caletu sam dao 1000000000000000000000000000000 textova o proteina da procitaju ali nista.
Oni meni:to je vestacki,to je neprirodno.Samo mi nije jasno sto je to tako nerazumo???
Ponekad zbog toga pocinjem da razmisljam o samoubistvu :( :( :(
HAMMER:
Sakrij negdje i PIJ :)
Vexxx:
--- Citat: Nemac Avgust 30, 2007, 12:48:18 pre podne ---Ljudi ja ovim mojima nikako da objasnim,ma kakvi clanci,verujte mi mene glava boli,jedini koji je kod mene razuman,vervali ili ne to je moj deda,ali zato dekica je nacitan i on zna sta je i kako je i on je jedini koji me podrzava,ja kevi i caletu sam dao 1000000000000000000000000000000 textova o proteina da procitaju ali nista.
Oni meni:to je vestacki,to je neprirodno.Samo mi nije jasno sto je to tako nerazumo???
Ponekad zbog toga pocinjem da razmisljam o samoubistvu :( :( :(
--- Kraj citata ---
Jel ti pushe keva i cjale? Ako pushe ona im treba nacji textove chime se sve prska duvan,, Piju li brufen i sl lekove.. nadji im posledice prechestog uzimanja... Udari ih na njihov nachin ali nemoj rukom greotaje nego ti njih lepo nogom! :twisted:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju