General Bodybuilding Discussion > Članci

Milos Sarcev - zanimljiv clanak

<< < (17/17)

H2SO4:
sto bi dao za 5 minuta duela sa tim doktorom, uf

habul_m:
Da sam ja u toj debati bio. Kako bi mu izgovorio sve u vez suplemeneta i konačno bi ga ubijedio da to nije hemoija. Pod hemijom se nešto podrazumjeva.

Spale:
Ma fora je sto taj lik nema pravo da prica ni o steroidima i njihovoj stetnosti... Vecina ljudi koji koriste steroide kako treba, su zdraviji od ljudi koje lijece ovi doktori, sto ne znaju o cemu pricaju...

habul_m:

--- Citat: Spale  Septembar 29, 2007, 10:37:50 pre podne ---Ma fora je sto taj lik nema pravo da prica ni o steroidima i njihovoj stetnosti... Vecina ljudi koji koriste steroide kako treba, su zdraviji od ljudi koje lijece ovi doktori, sto ne znaju o cemu pricaju...

--- Kraj citata ---

To si upravu Spale. Neki ljudi kada vide da konzumiraš bodybuilding ishranu. Odmah te smatraju čudakom.
Govore da ti nabildani ljudi nemaju mozga u glavi.
Ja sam znao da nije tako i da smo mi jako pametni ljudi i pametni smo dosta. Da smo glupi ne bi imali ovoliko zanje o ishrani, suplementaciji, hemiji, itd..

bojan lepojevic:
jbg pa i ti hormoni sluze za lecenje..a koliko hemije ima u hrani koju jedemo, aditivi, konzervansi..al to je vec ispricana prica

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju