Ostalo > Offtopic
Kako ste proveli 1. maj?!
Skyline:
:multi: :multi: :onfire: :onfire:
markoni87:
jedna je bas bila "napredna" da sam pomislio da je to posledica od bombardovanja...
Skyline:
E vidis to sam zaboravio da spomenem,a u kom smislu napredna?!
puppeter:
Dogovorio se ja sa drugom i devojkama da palimo u neku prirodu pored Nisa, al ne lezi vraze...dan pre nego da krenemo taj isti drug me pozove i kaze "brate dodji da castim-zenim se(!!!)" auuu koja je to frka bila, jedva ziv ostadoh...
A njemu "upala sikira u med bratac..." javili mu da je dobio zelenu kartu za USA pa resio covek istog momenta da se ozeni...
Jedino sto sam ja kum pa ne znam kako cu da priustim sebi neki suplement u narednom periodu...izgorece mi i kesa i dzep i tekuci.........
markoni87:
--- Citat: puppeter ---Dogovorio se ja sa drugom i devojkama da palimo u neku prirodu pored Nisa, al ne lezi vraze...dan pre nego da krenemo taj isti drug me pozove i kaze "brate dodji da castim-zenim se(!!!)" auuu koja je to frka bila, jedva ziv ostadoh...
A njemu "upala sikira u med bratac..." javili mu da je dobio zelenu kartu za USA pa resio covek istog momenta da se ozeni...
Jedino sto sam ja kum pa ne znam kako cu da priustim sebi neki suplement u narednom periodu...izgorece mi i kesa i dzep i tekuci.........
--- Kraj citata ---
cestitam i srecno KUME 8)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju