Ostalo > Offtopic
Kako ste proveli 1. maj?!
markoni87:
--- Citat: Skyline ---E vidis to sam zaboravio da spomenem,a u kom smislu napredna?!
--- Kraj citata ---
Pa napredna u smislu.....Nemoj da me vuces za jezik :twisted: 8)
Vojislav:
--- Citat: Skyline ---Ja sam prvi put iskulirao u zivotu,nisam nigde bio,vreme je bas bilo katastrofa,mislio sam da odem sa drustvom na jedan dan na frusku goru ali je i to otpalo,na kraju
sam sa devojkokom pravio rostilj na terasi :D :D :D
--- Kraj citata ---
Trebao si doci na Frusku goru, jer je bilo fenomenalno! Ja sam ovih par dana proveo na Fruskoj gori, najvise na Strazilovu (u Brankovom cardaku), a upoznao sam i Sremske Karlovce i imao sam priliku da se opet po ko zna koji put prosetam Novim Sadom gde mi je uvek savrseno lepo! Na Fruskoj gori je bilo vise ljudi nego u celom Novom Sadu, ali je to nazalost kisa prekinula u poslepodnevnim casovima! :-(
DingDong:
Bio u sumi sa drustvom 3 dana,od toga 2 dana nespavanja,pijancenja. Samo sto je vreme zajebavalo,al dobro bio sam pijan tako da mi toliko i nije smetalo :)
laracroft:
ja i decko pravili extra large palacinke i zvali drustvo na gajbu!!!!nama se vrtelo u glavi ali od plazme eurokrema i banana!!!!!!samo smo legli na ledja i mogli samo da drzimo daljinske za tv i vrtimo kanale:)
Tanjica:
Kupila vrelu jagnjetinu u pečenjari :D
Isprobavala nove recepte za torte :D
Jela, jela, jela, jela, jela :D :D :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju