General Bodybuilding Discussion > Članci

Dorian - Grudi, biceps i ledja

<< < (3/3)

Vladar:

--- Citat: bojan.r  Oktobar 31, 2006, 05:54:20 posle podne ---Prijatelju da ne hvalimo mnogo da te ne ureknemo  :twisted:  sta kazes ti na to? Salim se naravno zahvalan sam ti na trudu koji ulazees do jaja ovde na forumu   8)

--- Kraj citata ---

TNX BRO!!!

Najveca pohvala za trud je ta da se moji clanci citaju i da su nekome korisni... Nema potrebe za bilo cim drugim, volio bih da novi ljudi na forumu prvo svrate u ovaj dio i da iscitaju sve sto je ovdje postavljeno... Nazalost neki textovi koje su postavili Pedja, MR.BIG & co su negdje daleko i rijetko ih ko cita, kao sto ovi moji vremenom padnu u zaborav...
Steta jer da novajlije na forumu iscitaju ovaj dio nebi bilo pitanja poput onih kao da su sad pali pali sa Marsa...

Priredio sam i neke, mislim, zanimljive textove iz MD-a, odgovore profesionalaca, znaci nisu to textovi iz jednog casopisa i to je to, danima sam birao i prevodio i na neki nacin sortiarao te materijale, postavim vise od 20.000 prevedenih karaktera i to procita samo nekoliko ljudi... ali zato se svakog dana pojavi neki novi clan koji postavi pitanje na koje sigurno u ovom dijelu vec postoji odgovor...Nego dobro... Kad malo skupim volje i vremena bice jos nekih materijala!!!

Eto toliko...

princo:
Ja polako obradjujem forum. Obilazim stare stranice i trazim sta moze zanimljivo da bude da se procita. Tako sam naleteo i na ovo. I ako mi je pisalo da je proslo 120dana...napisao sam komentar prvo da bi se zahvalio a drugo da bi ovaj kvalitetan tekst vratio iz "mrtvih".

Vladar:
;-)

doberman:
Odlican text stvarno, svaka cast.. keep going :)

Vranac:
Stvarno odlican post!

Jedino ne mogu da verujem da je uspeo tako da razvije donja ledja bez mrtvog dizanja, samo sa hiperekstenzijama!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju