Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Katana - majica za benc

(1/5) > >>

Kejatz:
Obzirom da nikada ranije nisam koristio opremu za powerlifting, resio sam da nabavim. Probao sam Katanu, majicu za benc. Da li je stvarno normalno da toliko sece triceps? Postavicu sliku da vidite sta je meni uradila, i to samo za 2-3 ponavljanja na bencu. Inace RAW benc mi je oko 120kg, dok sa majicom nisam ni 160kg uspeo da spustim na grudi.. Znam da je normalno sve to samo me interesuje koliko se dugo uvezbava katana? Video sam da je Cvele sa foruma imao iskustva sa njom, pa bi mozda bilo fino da dobijem neki insight od njega.. Inace za cucanj sam uzeo INZERovo HARD CORE odelo, i neverovatno ga dobro koristim, kao da sam rodjen u njemu. Skocice mi cucanj preko 20 kg bar...

buum:
Nije te mnogo ni isekla!
to je naj normalnije!,sto se tice tehnike mora se dugo vezbati tj svake nedelje oblaci majcu.
Za pocetak koristi klocnu od 10 cm i uvezbavaj tehniku i bice sve bolje!
postavi snimak pa cu pokusati da ti pomognem!

Kejatz:
OK, moram samo da nabavim daske :)... Bice video.. nadam se sto pre. Hvala ti.

vasa89:
Ja sam jednom oblacio majicu Katana i sve me je isekla. To je normalno. Sada radim u nekoj amaterskoj majici i ne sece uopste. Fora je ici postepeno, gde ces odmah u Katanu, jbt!!! Kreni sa Metal, strava majica, pa f6 pa onda Katana, ali ako si vec kupio cepaj, ali oprezno, zbog povreda, a za cepanje na tricepsu ne brini. Vremenom ces se navici i nece biti posekotina.

katona:
1. nisu ti dobro obukli majicu to se vidi na zuljevima
2. najverovatnije neces uspeti nista da izguras sa katana majicom jer je to prejak zatebe.
Ta majica nije pravjeno za 120kg benchera.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju