Ostalo > Offtopic
BB i devojke
laracroft:
pa ja sam iznela smao svoje milsjenje....i ne verujem da bi bas 90posto izasla sa onim alama sa zlatom....a ako zasita jje tako onda sam srecna sto sam ja u onih 10pposto i zao mi je sto u nasem gradu devojke nemaju neke vise kriterijume;uostalom jedna kajla ne znaci da ima kesha,a ti momcima riba bude zanimljiva do 2nedelje,baem da se pohvali s kim je bila a ne a zadriglim debelim.....
b. radi se za sebe,a uz to lep izgled povlaci i poglede zar ne?posle je na vama da birate ozbiljna varijanta ili cete svojizgled koristiti da lupate recke
Pedja_Petrovic:
--- Citat: laracroft ---pa ja sam iznela smao svoje milsjenje....i ne verujem da bi bas 90posto izasla sa onim alama sa zlatom....a ako zasita jje tako onda sam srecna sto sam ja u onih 10pposto i zao mi je sto u nasem gradu devojke nemaju neke vise kriterijume;uostalom jedna kajla ne znaci da ima kesha,a ti momcima riba bude zanimljiva do 2nedelje,baem da se pohvali s kim je bila a ne a zadriglim debelim.....
b. radi se za sebe,a uz to lep izgled povlaci i poglede zar ne?posle je na vama da birate ozbiljna varijanta ili cete svojizgled koristiti da lupate recke
--- Kraj citata ---
..recke :oops: :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted:
m_boy:
BITCHES LOVES MUSCLE GUYS... :twisted: ..pitajte pedju.. 8) :twisted:
Vladar:
Mislim da je mnogo vaznije koliko se dobro osjecam u svojoj kozi, ako sam ja zadovoljan, imam puno samopouzdanja, a samim tim sam uspjesni u komunikaciji sa ljudima generalno, pa sa time i sa zenama...
Imam 140kg i ne bih se odrekao ni jednog svog milimetra da bi se nekome svidio...ako me vole ovakvog dobro jeste, a ako ne neka nadju nesto tanje...
Sto se tice bodibilderica i to su djevojke koje osim tog fizickog izgleda evidentno imaju neke neke druge kvalitete koje mi se dopadaju a koje su im omogucile da se izgrade na nacin na koji i jesu...a to mi je vrlo Ok.
Nadam se da nisam zvucao previse ozbiljno... :-)
Milan_NYC:
taj sa sladoledom je pravi dasa! Njemu jedan veliki aplauz od mene :) :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju