Ostalo > Offtopic

Sta mislite o muskarcima koji idu u solarijum?!

<< < (5/10) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: VodaVoda ---Naravno, sve lepse stoji..posebno sad ove jake boje koje se nose leti.
Ali budite oprezni... I da boja daje vise samopouzdanja..tako kazu :D

Cinjenica je da se neki momci stide otici u kozmeticki salon... To morate da priznate. Ali to je zbog glupih izjava..kao gore navedena  :?
--- Kraj citata ---
....opppaaaa......samopu\danje jer si taman..lepo......

ja sam bas jucer bio na depilicaiji u salonu....i...._)(*&^&*^%$^&*(..pas mater....boli me ui jutros...

VodaVoda:
A koliko cesto ides u solarijum? I koji? Jel koristis nesto dodatno?
Depilacija...gde i cime  :D  Ala me sve zanima :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat: VodaVoda ---A koliko cesto ides u solarijum? I koji? Jel koristis nesto dodatno?
Depilacija...gde i cime  :D  Ala me sve zanima :D
--- Kraj citata ---
...ma ja sam ti extremna..u sloraijum bi isao svaki dan da imam vremena..a ovako idem svaki 2 :twisted:  :twisted: ..obicno svi idu po 10 minuta..ja 20 :wink:  :wink: ..

koristim samo neku kremu za suncanje...to mi ej dovljno..a mozda i nije..hehehhehehh

deiliacju mi radi koelgica koja drzi kozmeticki salon i veruj da nemam pojma sa cim radi..al znam da me boli kao crni djavo..al sta da radim...mora se.. :twisted:  :twisted:

VodaVoda:
Mislim da preterujes ako ides svakog drugog dana jos po 20minuta? Ali sigurno nije Turbo cim mozes i do 20minuta. Turbo-max. 10min do 12 najvise.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: VodaVoda ---Mislim da preterujes ako ides svakog drugog dana jos po 20minuta? Ali sigurno nije Turbo cim mozes i do 20minuta. Turbo-max. 10min do 12 najvise.
--- Kraj citata ---
,,,ma mene to bas i ne interesuje..bitna je boja...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju