Ostalo > Offtopic

Sta mislite o muskarcima koji idu u solarijum?!

<< < (2/10) > >>

MR.BIG:
Da, apsolutno!

Pedja_Petrovic:
ja idem svaki drugi dan u solarijum

Boj@n.R:
cele zime sam isao nisam preterivao nista ali ne vidim zasto bi skodilo, iskreno kakvo nam je sunce i sranje od ozonskih rupa ne bih se mnogo zezao sa suncanjem preko celog dana. Ovako kulturica ubodes dva tri puta nedeljno po 5 minuta i uvek si spreman za letnju varijantu gde god da odes.

laracroft:
mislim da je ok da idu i muskarci,ako imaju potrebu za lepim tenom 365dana.

ja idem u neki stojeci megasun oni su i klinicki testirani a i drze ih neki doktoski bracnipar ali ne idem vise od 1nedeljno sasvim dovoljno jer kad imas podlogu onda je to dosta.

malo su skuplji ali safe.
i meni keva kkenja za stetnost ali meni je caspve biofizike drzao nas najpoznatiji dr.za jonizujuc ei nejonizujuce zracenje i cenjen je i u americi  i rekao mi je da ni ucemu ne treba preterivati ali da je stanje takvo da ozon kao jedini prirodni filter ostecen i propusta stetna zracenja,rupa se pomera i u australiji je najjaca.
solarijum ima filtere i minutaza je dozirana,sto je neko rekao lepo eleantno odes i za 10minuta gotovo;kad s eod ena more to je druga stvar,ja recimo u solarijumu nisam nikad izgorela al na moru ramena uvek iako se mazem

Buki:
ovde devojke u usa idu 2-3 puta nedeljo po 20 minuta !!!!!!!!!!!!!
crne su kao crnkinje, tu i tamo vidis neku sa opekotinama.
IDIOTI !

ja smatram da je stetno i nebi isao vise od 3-4 puta mesecno.

Poz

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju