General Bodybuilding Discussion > Članci

RAZORRIPPED LEG BLAST!

<< < (4/7) > >>

djake:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Januar 20, 2009, 07:29:43 posle podne ---
--- Citat: djake  Januar 20, 2009, 11:26:40 pre podne ---Posto treniram kuci i nemam smith masinu, osnovna vezba za noge su mi cucnjevi sa slobodnim tegovima. Rado bih probao ovakav trening, mada sam nesto slicno vec i radio-prva vezba su mi bili cucnjevi na istom principu kao gore navedeni; 5 serija sa po 20 ponavljanja, zatim bih isao na prednji sut, sa po 4 serije i iskorak sa po 3 serije, plus i vezbe za zadnju lozu-zadnji sut i mrtvo sa krutim kolenima. Takav trening sam ubacio upravo misleci da sokiram malo kvadricepse sa vecim brojem ponavljanja u cucnju, pa sam cak jedno vreme odradio i par takvih treninga za noge za redom, ali mi se vremenom ogadilo tih 20 ponavljanja tako da sam prestao to da radim...ovaj tekst me podsetio na to, a posto je danas dan za noge, bice borbe:)

--- Kraj citata ---

morati ces ti kod cika pekija na trening a ne samo da dodjes po amino whey i da odes...lolcina

--- Kraj citata ---
Cika Peki, dogovoricemo se, bice mi cast!

oktagon:
Radio sam i ja sinoc. I osim toga sto sada ne mogu da hodam, cucnem i sto sam se tresao od glave do pete, sve  je ok  ;D

tadiano:
ma probat cu i ja ovo....iako radim sa 50 kila 10 ponavljanja na smithu....stavit cu na 25 pa udri ....samo imam jedan problem..nesto me hebe koljeno pa nemogu skroz do kraja cucanj (ass to grass)...radim do pola ispod paralele al valjda je to u redu ??

Spartak:
a da li si probao isturiti noge napred jos vise...tako da kad cucnes da ti koljeno ne prelazi liniju vrhova prstiju?

ivan2big:

--- Citat: Spartak  Januar 22, 2009, 04:47:46 posle podne ---a da li si probao isturiti noge napred jos vise...tako da kad cucnes da ti koljeno ne prelazi liniju vrhova prstiju?

--- Kraj citata ---
to bi moglo biti resenje problema..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju