Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Bandazeri

<< < (4/10) > >>

ramudavala:
Ni na kraj pameti mi nije bila carina. Jel valja nesto onaj pojas sto se prodaje na onom drugom sajtu ? Inace ne koristim ni pojas ni wrapse, ali blizi mi se dan kada cu morati da ih uvedem u upotrebu.

milan0507:
Ako mislis na pan,pisao sam vec u podforumu o opremi,tema o pojasevima. Sad sam sa tel pa ne.mogu da trazim.
Ako imas nekog preko da naruci kod sebe,jer nema carine.

ramudavala:
Tema je na prvoj strani i procitao sam sta ste ti i Filip pisali. Nije jaka cifra, pa cu verovatno uzeti taj pojas za prvu ruku. Preko nemam nikog tj imam u Rusiji, ali to je kao i da nemam  (u ovom slucaju)  :D

milan0507:
Verujem, ja trebam da kupim nov pojas I bas mi se  ne daje 15e za postarinu.  Eventualno da uzmes onaj qr belt I wrapse za kolena. Za rucne zglobovenisu toliko neophodni. Pre nisam mogao bez njih,ali sad I najteze serije radim bez.

ramudavala:
Ja sam vise potencirao ove za ruke, nego ove za noge. Meni se bukvalno upale zglobovi na rukama u toku radnog vremena i onda kad dodjem na trening, a radim recimo ramena taj dan, plakao bih od muke. Za noge mi i nisu potrebni toliko, to je neka moja konstatacija. Pojas mi jos nije toliko hitan, ali veoma sam blizu da ga uvedem u upotrebu.
Jel mi mozes reci na kojim kilazama ti stavljas pojas i bandazere za kolena tj ja radim trenutno na 1.7 x body weight bez icega na cucnju i mrtvom i osecam da mi je to to sto se tice "klot" treniranja.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju