Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Bandazeri
Pirat:
ove sto si okacio sam vidjao nekada u pansportu ... ne znam dal sad ima ... mogao si i da ih nabavis u bolje snabdevenim teretanama ... a imalo je i u starom merkatoru ,mislim da je radnja sport2000 , moze da se poruci
milan0507:
ovo nikad nije bilo kod nas
eXe:
mozda obicni steznici za bandaze sumnjam da je bilo kod nas :/
Pirat:
pa bandazi raznih vrsta i te kao rukavice sa steznicima i gurtnama itd... bilo je raznih opcija .. uostalom jel toliko bitno ... sta sad neces dizati tegove jer nisi nabavio bandaz te i te marke... ajde razumem da nekome treba majca za PL bench...
edit
sad sam video da treba bas nekome za PL , nisam najbolje razumeo ... radnja o koje sam se ja setio je sport2000 kod nas... ja bih probao i na ebay da trazim s obzirom da sad moze pay pal ...
filip85:
pirat, bez uvrede ali pričaš napamet... kad probaš prave bandaže i te fuš koje se prodaju po sportskim radnjama i Pansportu, videćeš da je jako bitno...
to kao kad sam sestri, kad je bila u Americi, rekao da mi naruči Inzerove bandaže jer samo tamo mogu da se nabave, ona kaže "ma uzeću ti kod mene u teretani, ovde prodaju svu tu opremu"... jednostavno, nije to-to, kad probaš videćeš...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju