Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Bandazeri
Arnoldinyo:
Pa ovako njemu uplacujes na narucenu robu +10e + od banke do banke cena da ti sa tvog racuna prebace na njegov u ceskoj traze oko 20 e...zavisi od banke!!!
Brainstorm:
Goodlift.cz je pouzdan sajt, narucivao sam od njih vec nekoliko puta i uvek je sve bilo besprekorno.
Nije problem postarina nego da ti ne odrape carinu, najbolje reci da napisu na paket da je poklon ili slicno. Ja tako resavam da mi posalju u Madjarsku pa mi onda neko predje po to.
Arnoldinyo:
nema carine rodjo ja sam mu uplatio 10 e za postarinu+nesto za ino trosak,postar mi doneo kuci za dz i to je to!Carina se ne placa!!!
Brainstorm:
--- Citat: Arnoldinyo Februar 06, 2009, 04:21:13 posle podne ---nema carine rodjo ja sam mu uplatio 10 e za postarinu+nesto za ino trosak,postar mi doneo kuci za dz i to je to!Carina se ne placa!!!
--- Kraj citata ---
Moguce ali bih ja ipak radje da mi napisu da je poklon nego da rizikujem.
Arnoldinyo:
Meni su do danas stigla 2 paketa bez carine!!!A danas mi stigo 3. paket (2 para cipela za cucanj)i carina 5100 i neki dinar!I da napises da je poklon carina se placa...Tako mi je bar postar rekao...Carina se ne racuna do 30e...Za neke stvari...izgleda...Jel zna neko nesto vise o tome???
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju