Ostalo > Offtopic
Razocarenje na forumu!
SEXY:
Bila sam nekoliko dana na putu i nisam imala kontakt sa racunarom.Cim sam se vratila konektovala sam se na forum u nadi da ima toliko propustenih stvari pa bi trebalo to sto pre nadoknaditi...u cilju sto boljeg funkcionisanja foruma!!! Ali nazalost sacekalo me je veliko razocarenje!!! Forum kao da je mrtav! Sta se dogodilo ili sta se dogadja NE ZNAM! Nema vise novih postova,stari padaju u zaborav, a svi novi komentari i poruke su totalna gluposti (bez uvrede za bilo koga). Pa se posle svega dobro zapitah "DA LI SAM NA PRAVOM MESTU"?
Tako jedan forum ne moze da zivi i funkcionise. Da bi sve to trajalo ljudi morate ostavljati poruke,komentare,pitanja a ne samo biti tu i gledati da li se neko smilovao i nesto stavio cime bi vas bar malo zabavio!!!
U nadi da cete moju poruku zaista shvatiti na pravi nacin ocekujem da ce ovaj forum postati daleko,daleko posecenjiji i komunikativniji! Takodje ako moje kolege moderatori smatraju da je moja poruka ne primerena bez imalo ljutnje sa moje strane je obrisite! Pa idemo dalje!
Ja sam ostavila desetak novih poruka ne bih li vas barem malo motivisala na druzenje i zabavu! :cry: :cry: :cry:
Vojislav:
SEXY upravo si napisala ono sto misle svi moderatori na forumu, jer ni nama nije jasno da li smo na pravom mestu?!
Svaki dan se sve vise ljudi registruje na forum, a niko nema nista da kaze ili pita? Nikakvih komentara na dosadasnje poruke, fotografije ili video clip-ove?
Da li je moguce da su svi clanovi odjednom postali jako stidljivi :?:
Sve vise se pisu neke gluposti na forumu, cast izuzecima, a sve manje se pise o ozbiljnim stvarima!
Ako niko nema nikakav komentar na sve sto se salje na forum, kako onda uopste da znamo sta se to ljudima najvise dopada, a sta ne, pa da na osnovu toga dalje razvijamo forum?!
SEXY, tvoja poruka uopste nije neprimerena, vec je 100% tacna i izrazava i misljenje ostalih moderatora, a verovatno i ostalih clanova foruma, tako da bi definitivno trebalo ljudi da izvuku neki zakljucak iz svega ovoga, a ne samo da procitaju ono sto ih zanima i odu dalje bez zelje da bilo sta prokomentarisu ili da svojom porukom doprinesu kvalitetu foruma!
manchester:
....'ebi ga, vecina prica je ispricana...ljudi ovde uglavnom dolaze da saznaju nesto novo o suplementaciji ,treningu, kako da koriste preparate i tu se prica zavrsava. Malo ko se ovde zanima za BB. Istina ovo i nije neki mnogo popularan sport.... e sad forum moze da postane i raznovrsniji, nesto poput "krstarice" ali to onda vise nije BB. Znaci izgleda da smo osudjeni na stagnaciju dok se ne javi neko potpuno nov i ne upita "da li da mesam Whey sa mlekom ili vodom" ??? :-)
laracroft:
slazem se,offtopic je popularniji jer se tu ljudi malo upoznaju i ne mislim da je to neka muvacina.smalltalk!!!
e sad ishrana supl.treninzi dosta toga se reklo a sad ja nisam non stop kraj neta da bi ucestvovvala a i nisam profi nego amater i sta ja sad sta ja da izmislim ili pitam sto vec nisam.ne zaboravi da mnogo njih nije dobilo odgovor ili bude napusavano jer iz neznanja ebga pitaju glupost.takodje ne zaboravi i p.m ;on se cesto koristi i verovatno za neke stvari koje nas licno zanimaju pa pitas iskusnije.
sad i ja imam dobronamernu kritiku,ovo je forum za b.b jel da?vecinski se njime bave mskarci?po meni je tema sexy veoma udaljila u prvi nalet ljude i sima je to bilo zanimljivije nego pricati o treningu;sti je prirodno;mozda je samo katko zasicenje,jer ni ovi bb magovi rade imaju svoje obaveze i nekad nemaju vremena za duge odgovore vec samo ovlas...mislim da za prirodu foruma super funkcionisemo jer nije ovo chat.ostali forumi na prvi pogled su razvijeniji ali se upravo na to svode,onda bolje dda ekipa bude odabrana a verujem d aih mnogo prodje ovde p[a ode ali sam sigurna da se interesovanje povecalo i da ce se to uskoro videti po broju clanova u teretanama:)
H2SO4:
--- Citat ---Bila sam nekoliko dana na putu
--- Kraj citata ---
a dje si to bila ako nije tajna?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju