Ostalo > Offtopic
Razocarenje na forumu!
Kekka:
Ja sam hteo da mi stavite Night Guard !
A vi mi stavili The Posting Freak ! :)
Nisam ja kriv sto mi je posao dosadan, a na forumu ima milion pitanja, pa i ja tu mesam prste :)
Markoni:
ajde stavicemo Night Guard
dr_rapid:
--- Citat: Markoni ---ajmo dalje ima li jos nesto sta bi ste voleli da vidite , sta ne bi voleli da vidite , neke zamerke
--- Kraj citata ---
Gledaj da mozda ubacis ovas/zobene i jednop te isto u jednu temu, kao i sve teme koje se ticu X Xpanda i super Charge-a u jednu. Mozda i Whey u jednu a suvisne o whey posto se cesto postavljaju jedna te ista ptanja - delete. Cisto predlog. Pozz
Markoni:
--- Citat: dr_rapid ---
--- Citat: Markoni ---ajmo dalje ima li jos nesto sta bi ste voleli da vidite , sta ne bi voleli da vidite , neke zamerke
--- Kraj citata ---
Gledaj da mozda ubacis ovas/zobene i jednop te isto u jednu temu, kao i sve teme koje se ticu X Xpanda i super Charge-a u jednu. Mozda i Whey u jednu a suvisne o whey posto se cesto postavljaju jedna te ista ptanja - delete. Cisto predlog. Pozz
--- Kraj citata ---
hocu sutra , sada ne mogu :wink:
markoni87:
Imam jednu primedbu,tj pitanje...Zasto odgovarate na pitanja koja vec postoje i na koja su dati detaljni odgovori? Tako se samo teme preklapaju i dupliraju...Jednostavno,kad naletite na temu koja vec postoji -delete...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju