Ostalo > Offtopic

Razocarenje na forumu!

<< < (7/21) > >>

Vojislav:

--- Citat: markoni87 ---Imam jednu primedbu,tj pitanje...Zasto odgovarate na pitanja koja vec postoje i na koja su dati detaljni odgovori? Tako se samo teme preklapaju i dupliraju...Jednostavno,kad naletite na temu koja vec postoji -delete...
--- Kraj citata ---

Upravo tako!

Markoni:

--- Citat: Kekka ---Ja sam hteo da mi stavite Night Guard !

A vi mi stavili The Posting Freak ! :)

Nisam ja kriv sto mi je posao dosadan, a na forumu ima milion pitanja, pa i ja tu mesam prste :)
--- Kraj citata ---

eto Kekka ti si sada Nigh Guard  8)

Markoni:

--- Citat: Vojislav ---
--- Citat: markoni87 ---Imam jednu primedbu,tj pitanje...Zasto odgovarate na pitanja koja vec postoje i na koja su dati detaljni odgovori? Tako se samo teme preklapaju i dupliraju...Jednostavno,kad naletite na temu koja vec postoji -delete...
--- Kraj citata ---

Upravo tako!
--- Kraj citata ---

mogu ja i tako ali mi se ne svidja da brisem teme , mozda da postavim link do teme gde je bila diskusija pa da lock-ujem a kada prodje par dana da je brisem , sta mislite i toj verziji ?

markoni87:

--- Kraj citata ---

Upravo tako!
--- Kraj citata ---

pa nego,koga mrzi da izgubi 2 minuta na prelistavanje i trazenje odgovora,koga sigurno ovde ima,i ne treba da ga dobije...Nema nista na tanjirce.

markoni87:

--- Citat: Markoni ---
--- Kraj citata ---

Upravo tako!
--- Kraj citata ---

mogu ja i tako ali mi se ne svidja da brisem teme , mozda da postavim link do teme gde je bila diskusija pa da lock-ujem a kada prodje par dana da je brisem , sta mislite i toj verziji ?
--- Kraj citata ---

Sasvim ok.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju