Ostalo > Offtopic
Razocarenje na forumu!
dr_rapid:
Idemo dalje:
Xpand
Nitric Oxide (NO2)
NO - Nitric Oxide - ovo je prava tema, sve pod ovu
Xpand Hitno!
xpand i alternative
X Pend VS Whey
Dijeta+NO, kreatin
xpand vs x-plode
cuveni x-pand
XPand od dymatize-a
accountkiller99:
--- Citat: Vojislav ---
--- Citat: markoni87 ---Imam jednu primedbu,tj pitanje...Zasto odgovarate na pitanja koja vec postoje i na koja su dati detaljni odgovori? Tako se samo teme preklapaju i dupliraju...Jednostavno,kad naletite na temu koja vec postoji -delete...
--- Kraj citata ---
Upravo tako!
--- Kraj citata ---
Pa zar ne bi bilo bolje da date osobi link gde je vec dat odgovor, pa da stavite temu pod lock, nego odma' da se brisete? :roll: :?
accountkiller99:
Uh, tek' sam sada procitao ovaj deo:
--- Citat ---mogu ja i tako ali mi se ne svidja da brisem teme , mozda da postavim link do teme gde je bila diskusija pa da lock-ujem a kada prodje par dana da je brisem , sta mislite i toj verziji ?
--- Kraj citata ---
:mrgreen:
Markoni:
--- Citat: BrokeBody ---
--- Citat: Vojislav ---
--- Citat: markoni87 ---Imam jednu primedbu,tj pitanje...Zasto odgovarate na pitanja koja vec postoje i na koja su dati detaljni odgovori? Tako se samo teme preklapaju i dupliraju...Jednostavno,kad naletite na temu koja vec postoji -delete...
--- Kraj citata ---
Upravo tako!
--- Kraj citata ---
Pa zar ne bi bilo bolje da date osobi link gde je vec dat odgovor, pa da stavite temu pod lock, nego odma' da se brisete? :roll: :?
--- Kraj citata ---
ja sam mislio da lockujem ovu tvoju Xpand ali si je tako lepo napravio da je necu dirati :D
Markoni:
--- Citat: dr_rapid ---Idemo dalje:
Xpand
Nitric Oxide (NO2)
NO - Nitric Oxide - ovo je prava tema, sve pod ovu
Xpand Hitno!
xpand i alternative
X Pend VS Whey
Dijeta+NO, kreatin
xpand vs x-plode
cuveni x-pand
XPand od dymatize-a