Ostalo > Offtopic
Razocarenje na forumu!
dr_rapid:
Meni se na nekim temama uopste ne da ucestvovati jer se brate pitaju 1000 puta jedne te iste stvari. Kako da steim whey, izmisljanje tople vode sa dex-om, kreatin jedno 3-4 teme, voda 2-3 teme, stvari max razbacane. To se meni nikako ne svidja. Ako neko nesto pita o kreatinu, stavite pod kreatin, a ne 3 posebne teme o kreatinu. Kako kupiti Whey, kako piti, stediti, sta ti ja znam sta im jos sta pada napamet o Whey, treba staviti iskljucivo o whey, a ne svako pitanje - novi post. O zobenim pahuljicama da ne govorim, ubise se od novih topica.
Zasto pitate. Pa zato sto ovo pre svega sigurno vuce hosting, ali evo hosting na stranu, ruzno je, razbacano i sve kvalitetne teme padaju u zaborav, i preovladavaju ove, aj da kazem nakazne.
Evo recimo primer: Kad bi sve o kreatinu stavili u kreatin, neko ko bi hteo da postavi bilo kakvo pitanje o kreatinu morao bi da predje citav topic o kreatinu da bi postavio pitanje i na kraju mozda nebi postavio zamisljeno pitanje, jer je tema o kreatinu ekstra sazvakana, i ako bi nesto pitao pretpostavljam da to ne bi bila neka glupost, jer je neku osnovu vec procitao.
Moje zapazanje.
P.S. Laro, ti nisi amater nego rekreativac. Ljba je recimo amater, Regiane Da Silva je doskoro bila, sad je pro, kao npr Monica Brant. Kapiras. POz
laracroft:
mislila sam amater u smislu znanja o bb a trening da rekreativaac....
no opet mislim da ljudi koji su kao ja nekad trezvenije konstruisu pitanja dok neki koji se kao bave aktvinije lupe nesto ko maksim po diviziji.
oono sto jeste tehnicki problem je to syto si rekao sva pitanja pod da kazem jedan folder,cak i ako neko jos hoce da cita i nadje nesto o npr kreatinu treba da preceslja 5strana nutrition sektoraputa 7-8topica ,to je naravno zajebano jer bi moderator morao da prati svaku recenicu i ako neko u pahuljama krene o kreatinu ili da brise post ili copy pae u topic kreatin.
clanovi ntreba malo i da se uozbilje i oni mogu da olaksaju svojim ponasanjem celu zbrku.
drugi problem je sto i sva ta klasifikacija nece smanjiti clanove koji posmatraju i ne ucestvuju koji citaju a ne postuju,za to ne znam resenje.
Kekka:
Mene ne moze niko da kritikuje , ja sam skoro uvek tu .. a josh sam uglavnom sam na forumu :)
I'm a Night Guard !
A to znachi da ako se neko zadesi na forumu sa pitanjem u toku noci, vrlo je moguce da cu mu ja odmah odgovoriti... tj nece morati da ceka jutro! :)
Stvarno bi mogli da mi napishete ispod imena NIGHT GUARD ! :)
Skyline:
--- Citat: Kekka ---Mene ne moze niko da kritikuje , ja sam skoro uvek tu .. a josh sam uglavnom sam na forumu :)
I'm a Night Guard !
A to znachi da ako se neko zadesi na forumu sa pitanjem u toku noci, vrlo je moguce da cu mu ja odmah odgovoriti... tj nece morati da ceka jutro! :)
Stvarno bi mogli da mi napishete ispod imena NIGHT GUARD ! :)
--- Kraj citata ---
hahahahahhahaha,zanimljiv nadimak,nije losa ideja,a kod mene je obrnuta situacija ja sam morninig guard!!! :D :D :D :D :D :D
dr_rapid:
Po meni bi bilo najbolje da se osnovne teme stave pod Sticky i dopunjavaju. Ako neko zaluta, prebaciti ga na pravi put ili obrisati uz obrazlozenje da je vec odgovoreno ili odgovoriti.
Evo primer temsa sa jednim te istim sadrzajem.
U Nutrition:
The Dex Mistery Continues
Dekstroza i definicija
dextroza
U Dodatci Ishrani/Supl:
u vezi dextroze
Whey&Dex
dex pre ili posle treninga?
Cardio + PWO Shake sa Dextrosom
dextroza u vocnom jogurtu?
dextroza
UH posle treninga
Eto to sam nasao, a mozda mi je i nesto izostalo. Sa temom whey ima jos vise. Pa vi sad skontajte koliko nam je forum 'pregledan'. POzz
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju