Ostalo > Offtopic

Razocarenje na forumu!

<< < (16/21) > >>

Kekka:

--- Citat: SEXY ---Kekka da te ne bih hvalila u svakoj rubrici SEXY gde si sve napisao sto sam ti rekla uradicu to ovde uz poljubac! :kisses:
--- Kraj citata ---

Ti si opasna devojka, tako da cu sa oprezom prihvatiti ovaj poljubac, jer ko zna koji ti je sledeci korak...    8)

--- Citat: bajic_z ---Yes, sir. Vas dvoje jel vam ponestalo snega za grudvanje?
--- Kraj citata ---

Sa zenama mogu do sutra da se "prepucavam" .
To mi je jedna vrsta hobija  :)
Mislim da mogu da budu jako interesantne ako imash bar dve mozdane celije..  :)

Kekka:

--- Citat: SEXY ---Kekka jel ti to sada nesto radis protiv SEXY???  :evil: Sram te bilo! Nemoj da sada postavim novu temu pa nikog vise nigde neces videti! :D
--- Kraj citata ---

Nesto protiv tebe ? Ne, naravno ! Nego jednostavno mislim da ti neke stvari idu od ruke i da bi MAKROBIOTICKA ISHRANA bila pun pogodak ! :)
Napravila bi pravi BOOM veruj mi .   :)

--- Citat: bajic_z ---Kekka jedno glupo pitanje SHTO SI NEUROZAN BRE?????????
--- Kraj citata ---

Ja nervozan ???  Sto bre ? Ekstra sam raspolozen, josh me je i sexy opraspolozila..     a i MR.BIG je tu..  njega isto cenim.. i volim kad ucestvuje na forumu

bajic:

--- Citat: MR.BIG ---:D  

Na zalost, kada dodjem iz teretane kuci, kasno je i  vec su dati mnogobrojni odgovori na postavljena pitanja pa " da se ne mesam"  mislim.
--- Kraj citata ---

Neje strasno , volim da saslusam sve predloge i savete, i ne ocenjuem ili odbacujem tudje ideje in advance, shvatio sam message, citam i idem znas sta i znas gde, i contact you kadgod dileme ima :)

bajic:
Znam da ovo nema veze sa prethodnim,da znate voleo BiH da cavrljam sa vama ohohoho al se ustaje u 6 am i ide na posao, pozdrav i ne zamerite.

laracroft:
MR.BIG:A KO JE DOBIO MAJICU A NE JAVLJA SE?????JEL SE OKRECE BUBANJ ZA DOBITNIKA :)

STO SE FORUMA SEXY TICE,IZNELA SAM MILSJENJE O TOME;ZAISTA ODRACA MOMKE OD B.B

JOS KADA DODAJES ZACINJENE PRICE I POSTOVE,PRIME SE KO MAMLAZI,POGOTOVO ONI STO NEMAJU DEVOJKE:)MOZDA OCEKUJU NESTO VISE.....:)

ELEM MISLIM DA JE KRIVAC BR.1 LEPO VREME,BR.2 OBAVEZE IMA OVDE I PUNO STUDENATA,BR.3 SMISLITE SAMI:)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju