Ostalo > Offtopic

GOLF 3-angel eyes farovi

<< < (5/6) > >>

MarinST:
Ima na Hrvatskim forumima toga polovnog dosta samo se trebate registrirat pa slat nekim autobusiom ili poštom?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: MarinST  Mart 09, 2009, 02:35:23 pre podne ---Ima na Hrvatskim forumima toga polovnog dosta samo se trebate registrirat pa slat nekim autobusiom ili poštom?

--- Kraj citata ---

to znam..video saam...ali poptuno neizivdljivo,..mislim..kom ce da se zajebava sa nekim busevima i sta ja znam

MarinST:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Mart 09, 2009, 07:11:12 pre podne ---
--- Citat: MarinST  Mart 09, 2009, 02:35:23 pre podne ---Ima na Hrvatskim forumima toga polovnog dosta samo se trebate registrirat pa slat nekim autobusiom ili poštom?

--- Kraj citata ---

to znam..video saam...ali poptuno neizivdljivo,..mislim..kom ce da se zajebava sa nekim busevima i sta ja znam

--- Kraj citata ---

Dragi kolega nikom nije problem, dečki su stvarno razumni i poslat će ti, pitanje je jedino da li se tebi da ići po to na autobus :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Dragi kolega nikom nije problem, dečki su stvarno razumni i poslat će ti, pitanje je jedino da li se tebi da ići po to na autobus
--- Kraj citata ---

pa nije meni problem...ali ja znam da iz hr busevi uglavnom idu za bg..a posto ja ne zivim u bg..odna to vec predstavlja problem ..nije veliki.ali je problem ..
sve u svemu...prilicno zakomplikovana stvar se moze destiti zarad nekih farova...
meni je lakse otici u vukovar nego u begorad..hahhahahah

Pirat:
ne znam dal je jos uvek ovo aktuelmo, ali skoro sam cuo neke price bla bla bla... u svako slucaju GANGLAND u Juznom bulevaru- BG... i trebalo bi da je problem resen

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju