Ostalo > Offtopic
Koliko cesto izlazite,i da li pijete kad ste u izlasku?!
Tanjica:
Ne pijem uopšte. Ni kap. Kad je neko slavlje, ako baš moram uzmem gutljaj šampanjca. Inače pijem pivski kvas. :D ili kiselu. Moje društvo je već naviklo :D Ne volim da izlazim i to radim samo kad me nateraju, što dodje oko 2 puta mesečno i to uglavnom na neku finu klopu :D Na to me najlakše nagovoriti :D pa posle već gde me sprovedu.
laracroft:
bas na djuskanje 1mesecno a na kafu puno puta,ne pijem ponekad crno vince jedna casa
puppeter:
Ranije:pio, pusio, drogirao se...
sad: samo cigarete, jbg. nikako nisam uspeo da ih izbacim ....
markoni87:
Popusim dnevno paklu ipo... :roll:
Ne pijem...Danju.... :twisted:
Retko pijem,jednom u 3 meseca, ali zato kad se naroljam... :twisted: :twisted: :twisted:
Imam ja granicu.Pijem dok ne padnem pod sto. :twisted: A onda pijem lezeci :twisted:
Izlazim 3-4 puta mesecno,uglavnom zurke i nezaobilazne kafane. 8)
thor:
thor se malo smirio(i vreme mu je)
danas izlazim uglavnom prijepodne 2-3 puta tjedno na dorucak ili rucak, do kasno u noc jos rijetko (1 tjedno ako uopce)inace zivio sam u holandiji pa sto da vam pricam , liberalna zemlja, u bayernu gdje sada zivim se mnogo pije pivo(jedno od boljih na svijetu)augustiner ako vam to nesto znaci, prije tri godine na oktober festu sam popio 11 krigli (22 flase) i nisam bio pijan
jedan iz moga drustva je uspio 17 da popije (on nije absolutno nista jeo)
danas sam malo smanjio pivu, pijem vino(crveno)i radler(to je bijelo pivo sa limunadom)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju