Ostalo > Offtopic
Video igre
bojan lepojevic:
svaki 32-bitni OS ne moze da vidi vise od 3GB (malo jos nesto preko) 2^32= 4GB teoretski ( u praksi manje)
zato 64bitni operativni sistemi nemaju zime jos puuuuuuuuuno vremena :D probaj neki linux mozda
The_Bulldog:
--- Citat: pirat Februar 17, 2009, 04:01:47 posle podne ---e al pazi reklamu... "ova platforma Vam omogućava da sami podešavate, menjate i ubrzavate rad vašeg procesora kako bi rasplamsali performanse vašeg PC-a" sta samo na njoj moze da se radi overclcock hahah
ja kad bi davao toliko para , uzeo bih hard od 1000 gb WD-ov i cetvorojezgarni procesor..
btw kuciste je extra
--- Kraj citata ---
Al' gde bi onda smanjio trosak...jer ako hocu da se zadrzim un ovom opsegu datog novca, a zamenim HD za 1000gb i ubacim cetvorojezgarni procesor, to ce poskupeti konfiguraciju. Mada ima i tu resenja...iovako razmisljah da izbacim ovaj blu-ray dvd uredjaj...daleko smo mi jos od toga...a kad mu dodje vreme, lako se uradi upgrade...
--- Citat: body Februar 17, 2009, 04:06:19 posle podne ---zato 64bitni operativni sistemi nemaju zime jos puuuuuuuuuno vremena :D probaj neki linux mozda
--- Kraj citata ---
Ti si na Linuxu? Nikad ga ne probah, a preporuka sa svih strana...
Pirat:
linux je komplikovana stvar za mnoge ljude da nauce da rade u njemu... dzaba mu sto je je stabilan i bez bagova kad je komplikovan za koriscenje... 64 bitna vista ne da baguje sa aplikacijama nego to nije normalno... na lap topovima je u potpunosti neupotrebljiva... stp se tice linuxa ne znam koju si ti distribuciju probao, ali radio sam nesto bio kratko vreme u Ubuntu(tu sam jedino i probao) i nisam nesto fasciniran... sem sto nisam mogao da se navinkem ...
Pirat:
Buldog
koliko je taj hard od koji si ti izabrao i procesor?
The_Bulldog:
640gb
A procesor AMD Phenom X4 940 3.0 Ghz
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju