Ostalo > Offtopic

Video igre

<< < (2/24) > >>

X FRAME:

--- Citat: sasacg  Februar 17, 2009, 09:14:24 pre podne ---Ajde gejmeri da vidimo ko sta igra...

Ja sam u poslednjih 2-3 mjeseca zavrsio Call of Duty 4 (mozda i najbolji FPS koji sam igrao),Far Cry,Rainbow Six:Vegas2.

Poceo sam i Far Cry 2,ali mi se nije svidela,jer je previse usporena i nema veze sa prvim Far Cry...

Ajmo neke predloge ;D

--- Kraj citata ---

Zadnje sto sam igrao i presao  je GTA San Andreas ,pre jedno 2-3 godine . Ne igram vise zaraza je i trosi se vreme samo tako . Uvatim sebe ladno na ulici kako setam i razmisljem kako da obrnem nivo ,a ako pocnem da igram ne mogu da batalim dok je ne predjem .Ako vec igras igrice probaj to , ima i novi sada GTA 4 ja mislim za PC . Pre jedno 3-4 meseca na vestima je bilo po Americi ljudi u redovima cekaju da izadje ,cak na dnevniku je bilo ja mislim . Battle field je dobra to mi je ostalo u secanju od ranije  , II svetski rat ako to volis da pikas . 

sasacg:
Skinuo sam COD 5,ali nesto nece da mi unrar-uje fajlove...To mi je sledece za prelazenje :wink:

Polomac:
PES 2009,za mene jedino ta opcija vazi.

The_Bulldog:
A na kojoj kompjuterskoj konfiguraciji igrate?

kikko:
Igraj Crysis....odusevices se kao nekad Far Cry-om....fenomenalno u svakom pogledu....
http://www.sk.co.yu/2007/12/siop01.html

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju