Ostalo > Offtopic

Video igre

<< < (11/24) > >>

KoRn-90:
Slabo sad sta igram....jbg,zastarila masina,moze sve pokrenuti ali slabo sta je igrivo od novijih igara ;D
Najbolje su mi: Hitman-svi dijelovi,cod 2,far cry i naravno MAFIA.Ovu zadnju preporucujem svima,odlicna je iako je stara igra...
edit....ufff zaboravio sam najbolju strategiju ikad-Red Alert 2 ;D

Radomir:
Trenutno igram Rugby 08. Najjaca mi je fora kada Novozelandjani pred mec odigraju Haku  :D Trenutno imam slab kompjuter, pa ne mogu bas neke igreda igram. Obozavam Max Paina.

KoRn-90:

--- Citat: Tony Montana  Februar 19, 2009, 02:25:30 posle podne ---cekamo MAFIA ll da izadje
to ce biti vrh

--- Kraj citata ---
Steta sto mi je preslab comp,po trailerima izgleda super.Ako bude imala i priblizno dobru atmosferu kecu bice pun pogodak.

TeH FiLiP:
odlicna je Mafia :) secam se da sma je mesecima igrao posto je predjoh hahah

nenadns:

--- Citat: TeH FiLiP  Februar 18, 2009, 05:05:06 posle podne ---
--- Citat: nenadns  Februar 18, 2009, 07:58:25 pre podne ---moj je mator 4+ godine...mogao bih vec da ga menjam...:

AMD Athlon 64 x2 Dual Core 3800+ 2.01GHz
1GB RAM
Gforce 7600GT

na maticnu sam bio pljunuo dosta kesa Asus M2N-E i dan danas mogu da kacim nove grafe na nju :D

sto se igara tice klasican RPG / hack n slash igrice :) igrao sam World of Warcraft 3+ godine a izmedju kako upadne koja dobra :)

--- Kraj citata ---

uuu wow a? ja uzo na piratskim malo da rokam da povatam sve dzidza bidze

--- Kraj citata ---

joj nemoj da pocinjes propasces nacisto :D    salim se ja malo al igra je stvarno jako zarazna

da mafiju sam igrao duuuugo al pre wowa :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju