Ostalo > Offtopic
Video igre
Shumadinac:
Od igara u prvom licu, nakon Far Cry-a, jedino sto mi se svidelo su bile S.T.A.L.K.E.R. i F.E.A.R. ...
A kako mi se cini, ovde nema bas fanova FM-a, na to sam navucen! ;D
Isto tako volim i trilogiju Age of Emires i famozni WoW, ostale strategije nisam igrao...
@ Bulldog
Bolju "muku" za racunar neces imati od Crysis-a, a sigurno se neces smoriti. Mozes probati i sa ove tri igre sto sam pomenuo!
Dionis:
23 najbolje igre starog milenijuma , prema nekoj njihovoj logici http://www.sk.co.rs/best23/index.html
The_Bulldog:
--- Citat: Shumadinac Oktobar 21, 2009, 12:55:23 posle podne ---@ Bulldog
Bolju "muku" za racunar neces imati od Crysis-a, a sigurno se neces smoriti.
--- Kraj citata ---
Skinucu danas/veceras te probati...thanks
igor2806:
uh igralo se svasta,al treba sad komp od jedno 1200 e da bi se moglo piciti,nfs sve verzije ovaj novi shift nisam ne moze komp, call of duty naravno ali 4,5 deo nisam,medalju naravno,pes10,,,gta ali 4 deo mi ne moze na komp.../canter ,,ali nekako su mi dosadile,..naravno da bih zeleo igrat ali treba komp dobar ,i problem je sto oduzimaju dosta vremena i cesto se nerviram zbog toga.....zadnjih godinu dana igrao sam cs i pes ...ma da kad bih uzeo dobar komp msm da ne bih moga izdrzati nego na torrent i download
Gurke:
ja jedinu igricu koju imam na kompu je CAUNTER STRIKE... preko neta malo igram kad mi je dosadno.....nema bolje.....:):):)xD
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju