Bodybuilding News & Discussion > X3M HeadQuarters in English

Six Perfect Meals

<< < (2/7) > >>

Pirat:
2 tsp. sugar???? wtf?

Deja:
Cek cek.... one slice whole-wheat bread SAMO?
Jedna kriska za ceo trening? :D

Polomac:

--- Citat: pirat  Februar 22, 2009, 04:13:40 posle podne ---2 tsp. sugar???? wtf?

--- Kraj citata ---
This is why your primary goal upon awaking is to give your body not only some protein but fast carbs as well to replenish your glycogen levels. Table sugar is an ideal substance for that purpose, traveling straight to the liver to be metabolized.

Pirat:

--- Citat: Polomac  Februar 22, 2009, 07:55:44 posle podne ---
--- Citat: pirat  Februar 22, 2009, 04:13:40 posle podne ---2 tsp. sugar???? wtf?

--- Kraj citata ---
This is why your primary goal upon awaking is to give your body not only some protein but fast carbs as well to replenish your glycogen levels. Table sugar is an ideal substance for that purpose, traveling straight to the liver to be metabolized.

--- Kraj citata ---
ma dobro to ..mislim "dobro"... ali gde bas secer jeee..i to u ovsene... kakvog li je to ukusa...

x3mwoman:
Jaja mogu biti ukusna i ako ih poširate.  Naime, prilikom prženja ona upiju onu količinu ulja koju sipate kako bi podmazali tiganj, dok prilikom poširanja nemate ni gram masti. Poširana jaja se spremaju na sledeći način... U tiganj sipate vodu otprilike 1,5cm od dna. Pustite da voda proključa. Za to vreme razbijete jaja "na oko" u posebnu posudu . KAda voda proključa jaja iz posude sipati u tiganj. Kada jaja budu gotova izmaknete, posipate par kapi maslinovog ulja(ali ko ne želi i ne mora), posolite i pobiberite. I to je to!

Mesto ovog šećera u ovsenim pahuljicama ja bih dodala meda.

Meso može biti vrlo ukusno ako ga prvo namažete i dobro utrljate senfom, pogotovo Dijonom, posolite, a zatim pržite ali bez ulja. I bez senfa, meso je prelepo i mekano ako ga prvo pecnete na tiganju bez ulja, a zatim čim sklonite sa tiganja prelijete sa par kapi maslinovog ulja i posolite. Ja malsinovo ulje(supenu kašiku) sipam direktno u tanjir, a zatim svaku šniclu sa obe strane dobro umočim. Zatim posolim i pobiberim.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju