Ostalo > Offtopic
Vaga za merenje masnih naslaga
TeH FiLiP:
mislim boze citav podforum ima o definisanju...koliko kilo sala ima kalorija? 9000,znaci d aizgubite to treba vam deficit od 9000,znaci ako ocete nedeljno d agubite toliko,dnevni deficit mora da vam je preko hiljadu...a nazalost toliki deficit sa sobom povlachi i gubljenje misica...
dalje,prica o kilogramima SALA, ne uopstenim kilogramima,jer ono sto tokom dijete izgubite,skoro pola je voda valjda je to jasno svima dosad
Remetik:
Otkud znas kakav je Mashin arsenal? Salu na stranu,devojka hoce da vidi da li ispravno postupa u dijeti i ne vidim sta je lose u tome.
Jedino gde gresi je to sto,po svaku cenu,hoce da kupi beskorisnu vagu da bi mogla da meri odnos masti i misica na svakih pola sata. Jednom u dve nedelje bi bilo sasvim ok i tu se slazem sa tobom.
TeH FiLiP:
ako bas hoce,onda nek se meri uvek ujutru odmah po ustajaju i nek uporedjuje tako....jer pun zeludac,voda itd sve utiche na brojke...
TeH FiLiP:
a i opet kazem psoto su shit vage,zamisli na dijeti si mesec dana,krenes se izmeris kad ono pokaze vaga 2% vishe! jos samo to fali i sjebes se hehe...zato ne volim vage :)
x3mwoman:
Razumem vas u potpunosti, ubedili ste me.
Ne merim se svakog dana, nisam toliko opterećena. Merim se jednom nedeljno eventualno jednom u dve nedelje i to čim ustanem iz kreveta. Nema ni smisla meriti se svakih pola sata a ni svakog dana. Što se tiče gubitka vode i to mi je jasno, jer sam dosta "splasnula" za dve nedelje.
Hvala vam svima na savetima, a TeH FiLiPu posebno hvala na ovako potkrepljenim i argumentovanim odgovorima.
Izvinjavam se ako sam vam dojadila ispraznim pitanjima.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju