Ostalo > Offtopic

Jednostavno EXTREME !

<< < (21/21)

IFBBPro:

--- Citat: laracroft ---e kekka kekka ja nemam za clanarinu u nekoj teretani kao sto je extreme a ne 2500eura!!! :)

u svakom slucaju samo napred.....mozda da promenis posao?!!!u call centru nisu bas sjajno placeni!!!
--- Kraj citata ---

hehehe.. jos kada bi se na ovim nasim prostorima mogao birati posao Lara  :wink:

Kekka:
Odgovorio ti je IFBB ..    
NA ovim prostorima nije tako lako naci posao.. pogotovu ne posao koji je dobro placen!

Postoje neke stvari koje ti u pocetku deluju skupo, ali kada ih kupish onda zaboravish na cenu!

Mozda ti EXTREME deluje skupo, veruj mi i meni je.. ali uslovi za vezbanje i atmosfera su EXTREME !

Ja sam tamo vec 10-ak dana..  i odusevljen sam..

Aj da se nepravim "bogat" jer to definitivno nisam.
Ja sam pre 2 nedelje doveo drugara da mu pokazem EXTREME i sreo sam Pedju Vuckovica..   i popricali smo oko priprema za takmicenje, i ja sam mu napomenuo da cu verovatno vezbati ovde u toku priprema i on mi je obezbedio 3 meseca free u EXTREME GYM-u .

Hvala mu na tome...  
Ono sto je sigurno je da cu i posle tih 3 meseca ostati tu..  jer kao sto sam ti rekao, neke stvari ti deluju skupo ali kad odesh tamo..  shvatish da nisu..   mozda ce tebi biti drugacije..  ali meni je ovako..

Ja sam od svih tih ljudi naisao na super odnos. Pedjos, Igor,Predrag Vuckovic..  Sasa Stankovic....

U utorak sam 45 minuta pricao sa Igorom Milanovicem .... decko me je odusevio..  

Neke stvari nemaju cenu....  
Opet ti neponavljam da ne glumim bogatog i da to nisam ali cu definitivno ostati u EXTREME-u a preporucio bih ti da dodjes i da vidish...   8)

arny88:
malo je onih nkoji se obraduju malim stvarima!!!
kekko svaka cast na iskrenosti!

laracroft:
pa ok tebi nema cenu jer bb shvatas oybiljno,tako da tu je iskustvo iskusnihjih jako bitno.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju