Ostalo > Offtopic
Jednostavno EXTREME !
Pedja_Petrovic:
--- Citat: IGOR ---Stvarno si me iznenadio i ostavo me bez teksta.Tvoja prica nije zaobisla ni moja osecanja.Tolko si lepo i iskreno opisao nas susret da sam mislo da citam neki dobar roman ,u kom su akteri veliki Roni Vejder i ja .Veruj mi da si kroz teks uticao na mene da zamislim tu scenu sa vec navedenim akterima i ulogama i skora da sam, mogao da osetim taj osecaj srece i ispunjenosti i zadovoljstva koji si ti oseti i podelo ga svima nama.Malo je tako iskrenih ljudi koji tako dobro pisu i kroz teks umeju to da predstave na njbolji nacin i dopru do duse i srca citalaca.Mnogo mi je drago sto sam uspeo da svojom pojavom tebi ulpsam dan i ucinim te srecnim i zadovoljnim.Za mene je to bio obican dan a za tebe ne.To sam shvato citajuci ovaj tvoj tekst.Keke predlozio bih ti da se okusas u nekakvom pisanju tekstova zaista to najbilje radis na forumu i verovatno i sire.Posto ti dobro ide treba forsirati onda tu stvar nemoj da se predajes niucemu u zivotu budi istrajan veruj u sebe i u svoje bliznje i sve ce doci u svoje vreme i mesto to ti govorim iz licnog iskustva.Pozdrav i hvala ti jos jednom na svemu sto si napisao o meni .Necu se uobraziti i postati zvezda ostacu isti i kad to zaista postanem. 8) :wink: :lol: :wink:
--- Kraj citata ---
........lepo sroceno......sada si me i ti brate pogodio u srce :twisted: :twisted: :twisted: ...novi hemingwey 8) 8) 8) ..
IFBBPro:
Sta reci na sve ovo 8O 8O :cry: :cry:
LDusan:
Bas lepa prica, uopste mislim da bi svaki bodibilder a i sportista uopste trebalo da se ponasa kao Igor, da je neki amerikanac otisao kod Ferrigna u kancelariju, ovaj bi mu rekao "Dobar dan 50$". Elitizam je nesto protiv cega treba da se borimo i ovo je lep primer kako se to radi. Ja sam siguran da ce i Kekka pomoci nekom klincu koji je prvi put dosao u teretanu i pita za savet.
Sve u svemu svaka cast.
sasacg:
Kad kekka postane ono sto je zacrtao,bice u mogucnosti da i on nekom pomogne :D Napred kekko,bodibilder.com je uz tebe
Fighter!:
Kekka svaka cast za ovaj post!!!
Pedjos moras znati da uvek dodje necijih pet minuta, a svacija sudbina moze da se okrene bukvalno preko noci! Kekka ako ikada bude u mogucnosti sigurno ce postupiti onako kako se njemu to desilo...NE VERUJEM DA CE SUPROTNO jer zna koliko je njemu to znacilo (bilo da je bodibilding ili nesto drugo u pitanju)!
Kekka samo napred (ovo je najbolji post u poslednje vreme, a da nema veze sa treningom,ishranom...)! :wink:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju