Ostalo > Offtopic
Jednostavno EXTREME !
Pedja_Petrovic:
--- Citat: LDusan ---Samo sam rekao da kada neki klinac dodje u teretanu i vidi Kekkin triceps pitace ga "druze sta radis za triceps" a on ce ga verovatno kulturno uvesti u celu pricu. Takvo ponasanje podrzavam - kako se i Pedja i Igor ponasaju prema Kekki i to je dobro, ali mnogi ljudi koji su uspesni u ovome a i u drugim sportovima se ne ponasaju tako i za takve nemam postovanja. Samo sam to zeleo da kazem.
--- Kraj citata ---
...ok...onda sam ja krivo razymeo tvoj post...soory..
a sto se tice kekke......pa mislim da je svaka rec suvisna..
ja sam olducio da mu pomognem i licno sam mu rekao a to on koze i sam da potvrdi da cu sve manje od 1 mesta na drzavnom u juniorima smtrati svojim licnim neuspehom!!!!!..
Kekka:
Meni je to totalno nezamislivo.. pogotovu kad vidim one momke kako su izdefinisani.. nemam rechi za to ! Mislim da ja nikada ne bih mogao da budem tako izdefinisan.
Samo pedjos da nadjem novac za dve nedelje i idemo na pobedu!
IFBBPro:
Mozes brate, mozes! Samo nadji te pare jebo ih ja, i rokaj sa cika Pekijem :)
KasperskY:
Nemoj se previse zaletati! Ali svakako ucini sve da ispunis nesto sto ti toliko znaci!!! :wink:
Kekka:
[/quote]Na sajtu saveza je pre pisalo sve o takmicenju,koje gacice smes,a koje ne smes da koristis,kad se nanosi boja itd...,a i bilo je do koje godine su juniori,cini mi se da je pisalo do 22-ge,mozda sam pomesao..Kad budes siguran napisi,jer ja sam planirao da se spremim za sledecu godinu[/quote]
Ja sam sada pretrazio ceo sajt i nisam video da pishe o juniorima uopste ! :(
Juche sam sreo jednog druga, koji mi je rekao da su juniori do 22-godine!
Kaze i da su powerlifteri do 22 -godine .. :roll:
Ko je ovde lud.. :roll: :roll:
Ajde javi ako saznash nesto.. mada ja mislim da su sto posto do 21 godine.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju