Ostalo > Offtopic
Beograd je sistem
gonzo:
zato, prijatelju, sto zivis u banana republici.
nadam se da shvatas koliko mi, beogradjani, imamo koristi od ovog potencijalnog i slicnih projekata. taman koliko i ti.
ako bi 'beograd' zamenio sa politicari, a 'svakojake manje bitne stvari' sa 'pranje para', potpisao bih tvoj tekst.
projekat je imbecilan, poput maltene svega sto se radi u beogradu u poslednjih 15 godina.
od izgradnje hrama unedogled, do asvaltiranja ulica 2put godisnje.
pranje para.
alexandar77:
a što niste pročitali šta piše na sajtu?
veličine objekata su od 1 do 5 cm! stvarno veliki trošak...
alexandar77:
ili svi treba da živimo podjednako loše, ideja koja pobeđuje u Srbiji poslednjih 130 godina.
8848:
--- Citat: 8848 Mart 27, 2009, 01:28:10 pre podne ---Inace ideja je interesantna, ali problem je u tome sto ljudi u drugim gradovima nemaju mnogo bitnije stvari, a pare iz tih gradova idu u Bg i onda ih on trosi na svakojake mnogo manje bitne stvari kao sto je ovo. A cak i da ih trosi za bitne stvari... zasto da on trosi nase pare? Zasto da pare iz mog grada idu na grdanju Bg-a, a moj grad iz dana u dan sve vise propada?
--- Kraj citata ---
Dokle god i 1 dinar iz mog grada bude trosen na izgradnju Bg-a, a moj grad nema najosnovnije stvari moja prica stoji. Na ovaj projekat ode 50 000, na neki drugi 100... na deseti 200... na dvateseti 300... i sve to nije veliki trosak... naravno da nije kad placate od tudjih para. Radite vi sta hocete od svojih para, za to imate moju potpunu podrsku, ali kad bi nama vratili/ostavili nase pare, pa kad bi vam se desetostruko smanjio budzet video bih da li bi i dalje pricali kako nije veliki trosak ili bi se trudili da svaki dunar ustedite i odobravali samo najpotrebnije projekte. Ovo nije skup projekat, ali je samo jedan u nizu jeftinih i malo bitnih projekata i pare koje bg skupi iz drugih gradova se trose na takve projekte dok ti gradovi ostaju praznog budzeta i nemaju sredstva za realizaciju nekih mnogo bitnijih projekata.
Ideja koja zadnjih godina pobedjuje u Srbiji je da svi zive lose kako bi Bg ziveo dobro, a gonzo je lepo rekao i zasto je tako. U stvari ideja je da svi zive lose kako bi beogradski politicari prali pare.
A video bih tebe da li bi podrzavao to sto se radi da ti zivis u gradu koji ima 250 000 stanovnika, a ni jedan bioskop. U gradu u kojem se festivali sa dugogodisnjom tradicijom otkazuju jer nema para u gradskom budzetu. U gradu ciji je sport na najnizem mogucem nivou i u kom sportski klubovi masovno propadaju jer grad ne ulaze ni dinar u sport... jer nema odakle da ulozi. A zasto nema... pa zato sto sve pare idu za bg.
alexandar77:
čoveče.... kakva konstrukcija....
ljudi u beogradu inače ne plaćaju porez, pa mora da ih izdržava niš, kragujevac...
sramota, kakav odnos prema sebi samom imaš.
--- Citat: 8848 Mart 27, 2009, 10:05:56 pre podne ---A video bih tebe da li bi podrzavao to sto se radi da ti zivis u gradu koji ima 250 000 stanovnika, a ni jedan bioskop. U gradu u kojem se festivali sa dugogodisnjom tradicijom otkazuju jer nema para u gradskom budzetu. U gradu ciji je sport na najnizem mogucem nivou i u kom sportski klubovi masovno propadaju jer grad ne ulaze ni dinar u sport... jer nema odakle da ulozi. A zasto nema... pa zato sto sve pare idu za bg.
--- Kraj citata ---
klasična radikalska laž. lokalni budžet se puni iz poreza i doprinisa lokalne zajednice. šta je tebi beograd, kazan?
sad ću i ja kao i ti, čisto da vidiš kako je to: NEMA NIŠTA od mojih para bilo kome. napravite sebi bioskop!
znači ne verujem.... prošli vikend sam obišao par gymova... rupa, rupa, rupa ... ili 20 000 mesečna članarina. opušteno nude i programe od 35 000.
kako li su vam samo ubacili u glavu tu priči da "beograd pojede svaki vaš dinar"?
a to su vam uradili upravo lokalni političari koji vas potkradaju.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju