Ostalo > Offtopic

muskarci i suze

<< < (5/27) > >>

Sasa Ilic:

--- Citat: good girl  April 06, 2009, 03:34:35 posle podne ---
--- Citat: mr.perfect86  April 06, 2009, 03:05:55 posle podne ---
--- Citat: good girl  April 06, 2009, 01:39:55 posle podne ---iskreno meni je jako simpaticno kada decko zaplace zbog devojke...  ;D  nekako je romanticno...  ;D ;) :) 8)

--- Kraj citata ---

to nije muskarac vec.... :D :D

--- Kraj citata ---

zasto?  dobro nisam bas mislila zbog neke male svadje da place ;D  tu bi vec ispao p**** ...ali recimo da ih sudbina odvoji na duze vreme pa na rastanku zaplacu oboje ;D  ili ne daj boze devojci se nesto desi ili pogine....u takvim situacijama mislim da je opravdano...
gledala sam sinoc jedan romantican ali jako tuzan film,pa otud inspiracija za temu :) 

--- Kraj citata ---

pa dobro to si u pravu :)

mora da si gledala P.S volim te :D :D

Pirat:

--- Citat: good girl  April 06, 2009, 01:39:55 posle podne ---iskreno meni je jako simpaticno kada decko zaplace zbog devojke...  ;D  nekako je romanticno...  ;D ;) :) 8)

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

zasto?  dobro nisam bas mislila zbog neke male svadje da place ;D  tu bi vec ispao p**** ...ali recimo da ih sudbina odvoji na duze vreme pa na rastanku zaplacu oboje ;D  ili ne daj boze devojci se nesto desi ili pogine....u takvim situacijama mislim da je opravdano...
gledala sam sinoc jedan romantican ali jako tuzan film,pa otud inspiracija za temu :) 

--- Kraj citata ---

stobom nesto nije u redu hahaha

good girl:

--- Citat: mr.perfect86  April 06, 2009, 03:38:27 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

pa dobro to si u pravu :)

mora da si gledala P.S volim te :D :D

--- Kraj citata ---

;D

nije taj ;) ;D

CABAHA:
Nece ti ta tema proci na ovom forumu :D Vidis bre kako smo prepotentni, natestosterisani bilderi :D 8) :D

NemanjaBG:
 Jedino posle kure mozda kada zna da zaskoci estrogen pa se rascmizdre neki onda...tek onako zato sto je tmuran dan :D :D :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju