Ostalo > Offtopic
muskarci i suze
tadiano:
zadnji put sam plaka prije 6 godina kad smo bili s razredom u nekom selu kraj Barcelone..pa isli malo razgledavat barcelonu i ja se izgubim.... trcim pola sata u krivom smjeru jer je svaka ulica ISTA!!! onda skuzim da kasnim vec par sati na mjesto di smo se dogovorili nac....inace kad padne mrak nema puno ljudi na ulici samo crnci neki mutni, svi te gledaju krivo...odem do taxia.... taxist trazi 150 eura....mislim se radije nek me karaju crne kite.. onda udjem u policijsko patrolno auto sav u panici oni me izbace jer ne razume engleski... e tu se to desilo...sjednem na klupu..oko mene mrtva tisina...pogledan na sat..ponoć..kasnim 5 sati..vjerovatno su otisli bez mene ...suza!!! :'( :'( :'(
NemanjaBG:
Jao kako potresna prica :'( ,pa kako si se osecao sutradan jel ti bilo bolje,mislim strasno,strasno :'( :'(
Evo vec je forum postao puno emotivniji osecajniji i pun razumevanja jednih za druge...kako lepo napredujemo bravo momci otvorite duse neka vrcaju suze samo tako..... :'( ;D :D ;D
vuksa:
--- Citat: good girl April 06, 2009, 03:34:35 posle podne ---
--- Citat: mr.perfect86 April 06, 2009, 03:05:55 posle podne ---
--- Citat: good girl April 06, 2009, 01:39:55 posle podne ---iskreno meni je jako simpaticno kada decko zaplace zbog devojke... ;D nekako je romanticno... ;D ;) :) 8)
--- Kraj citata ---
to nije muskarac vec.... :D :D
--- Kraj citata ---
zasto? dobro nisam bas mislila zbog neke male svadje da place ;D tu bi vec ispao p**** ...ali recimo da ih sudbina odvoji na duze vreme pa na rastanku zaplacu oboje ;D ili ne daj boze devojci se nesto desi ili pogine....u takvim situacijama mislim da je opravdano...
gledala sam sinoc jedan romantican ali jako tuzan film,pa otud inspiracija za temu :)
--- Kraj citata ---
ili ako on sazna da ona ima rak..ili ako hoce da joj seku noge do kolena..jbt odakle ti ti primeri:D
good girl:
@vuksa
iz filma ;D :D
@tadiano
stvarno strasan dogadjaj... :'( pa kako si se vratio na kraju??
Milan Valjevic:
Jesen u njujorku je film za ovu temu
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju