Ostalo > Offtopic

muskarci i suze

<< < (9/27) > >>

nenadns:
ko pogleda bambija i ne zaplace nije covek... :)

good girl:

--- Citat: nenadns  April 07, 2009, 03:39:20 posle podne ---ko pogleda bambija i ne zaplace nije covek... :)

--- Kraj citata ---

:) ;D

kety:

--- Citat: kikko  April 07, 2009, 12:23:12 pre podne ---
--- Citat: kety  April 06, 2009, 11:34:55 posle podne ---Plakanje je pokazivanje slabosti za muskarca.Totalno je neprivlacno

--- Kraj citata ---
jbg,sta cemo kad smo neprivlacni mi koji imamo ljudsku potrebu po nekad...

--- Kraj citata ---
Nemoj pogresno da me shvatis...meni je licno to uvek stvaralo odbojnost,kad neko ,mislim muskarac,decko,...place u mom prisustvu.Ako mu se place neka place sam,ili dok se jada drugu...

good girl:

--- Citat: kety  April 07, 2009, 04:51:50 posle podne ---
--- Citat: kikko  April 07, 2009, 12:23:12 pre podne ---
--- Citat: kety  April 06, 2009, 11:34:55 posle podne ---Plakanje je pokazivanje slabosti za muskarca.Totalno je neprivlacno

--- Kraj citata ---
jbg,sta cemo kad smo neprivlacni mi koji imamo ljudsku potrebu po nekad...

--- Kraj citata ---
Nemoj pogresno da me shvatis...meni je licno to uvek stvaralo odbojnost,kad neko ,mislim muskarac,decko,...place u mom prisustvu.Ako mu se place neka place sam,ili dok se jada drugu...

--- Kraj citata ---

ne bih da se mesam.. :)   ali kapiram sta hoces da kazes...medjutim u nekim situacijama mislim da bih vise volela da zaplace na mom ramenu ... :)   
jeste gledali film "afrika" kada se ono dvoje rastaju?   
kako je tuzan film... :'(   e u takvim slucajevima suza nikako nije simbol slabosti vec iskrene ljubavi,ako zaplace zbog mene,mislim da bih se istopila od ljubavi jer mu toliko znacim da bi zaplakao zbog mene,a kao sto znate,muskarci placu samo kada im neko ZAISTA JAKO PUNO ZNACI...

kety:
ok,donekle se slazem sa tobom,ali ..ne znam..meni je lepse kad ne zaplace,kad izgleda tvrdokorno,a znam  da ga iznutra jedu emocije

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju