Ostalo > Offtopic
muskarci i suze
tadiano:
isto mi je najdraze kad me šef pohvali!! ;D ;D ;D
Pirat:
poltronu:)
MarinST:
--- Citat: NemanjaBG April 10, 2009, 04:14:58 posle podne --- Pa nije mi ovde bodrimo jedni druge da lakse podnosimo "torturu" koju samo sebi pravimo treningom koja je vrlo primamljiva kada vidimo slatke "posledice" "mucenja",vracamo se po jos,ali najlepsi deo je kada neki zenski slatkis kaze,jao kakve ruke ,kakvi trbusnjaci a tek grudi mmmm pojela bi te ;D onda se trening isplati na kvadrat :D
--- Kraj citata ---
Dok dočekam trbušnjake ostarit ću, tako da o pohvala nema ni p :) ,ma neka žena, još ide ljteo, crna put, minići, živim za ljeto ,a plačem kad je jesen haha
NemanjaBG:
--- Citat: H2SO4 April 10, 2009, 04:50:38 posle podne ---meni je dovoljno kad me majka i profesorica pohvale!
majka i profesorica su svetinje.
bas me briga za tudje zene i njihovo misljenje, pi
--- Kraj citata ---
Pa ne mislim ja na tudje,nego na one "nicije" koje nisu svacije ;D :D :D
tadiano:
--- Citat: MarinST April 10, 2009, 08:22:24 posle podne ---
--- Citat: NemanjaBG April 10, 2009, 04:14:58 posle podne --- Pa nije mi ovde bodrimo jedni druge da lakse podnosimo "torturu" koju samo sebi pravimo treningom koja je vrlo primamljiva kada vidimo slatke "posledice" "mucenja",vracamo se po jos,ali najlepsi deo je kada neki zenski slatkis kaze,jao kakve ruke ,kakvi trbusnjaci a tek grudi mmmm pojela bi te ;D onda se trening isplati na kvadrat :D
--- Kraj citata ---
Dok dočekam trbušnjake ostarit ću, tako da o pohvala nema ni p :) ,ma neka žena, još ide ljteo, crna put, minići, živim za ljeto ,a plačem kad je jesen haha
--- Kraj citata ---
..ma jok ....jesen....zakon....prazna teretana....znam da me ceka 9 miseci krvavog treninga...kad niko o tom ne razmislja ja uzivam u tome.... ja i utezi....1 na 1....nesto najbolje sta moze bit.... jedva cekam da prođe lito... nekako covik postane ovisan s vrimenom... lito je samo nagrada mog truda.. a u trudu vise uzivam nego u nagradi.. mozda sam cudan al meni je to tako!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju