Ostalo > Offtopic
muskarci i suze
Deja:
Nisi jedini ;)
Da dodam temi zasto sam ja pustio suzu: epizoda House MD: dovode ogromnog (debelog) coveka koji se onesvestio. Svi jure oko toga da je dijabetes na pomolu, ili tezina... on nece ni da cuje, sto puta su to testirali nikada nije bilo ni indikacije. Na kraju slucajno ustanove da ima rak pluca. On se okrene u stranu i kaze "a nikad nisam ni zapalio cigaretu". Bilo mi je zao..
mrzim pushace.. svim srcem. Pola familije su bili pusaci, polako prestaju - ali pored mene niko ne zapali.
Prosao sam aerodromom u Tokiju i Singapuru (slicno ima i na nekim drugim). Pusacka zona 2x2, staklo, pusaci se guraju u dimu i jedva disu! Meni drago...
H2SO4:
e koja slucajnost pa i ja sam plakao na tu epizodu
good girl:
pre par sati drugarica i ja gledamo film na pink family... i radi se o dvoje zaljubljenih...i on treba da putuje negde i verovatno se vise nikada nece vratiti i on joj govori da moraju da se rastanu,i da nece vise da je zadrzava...ona ne zeli raskid i place pred njim zato sto uvidja da je on vise ne voli,a ona njega voli...i onda scena kada se rastaju,on krece da udje u taxi,ali izlazi i poljubi je jos samo jednom,poslednji put,za kraj...placu oboje,srca im se cepaju...
ljudi moji,kako sam ja plakala na ovu scenu...ajoj... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
MarinST:
Ja san plaka na film Titanic, al plaka san od smija, suze mi krenile na oko, kako ne volim ta filmska sr**a ;D
good girl:
--- Citat: MarinST April 11, 2009, 07:09:15 posle podne ---Ja san plaka na film Titanic, al plaka san od smija, suze mi krenile na oko, kako ne volim ta filmska sr**a ;D
--- Kraj citata ---
... kako su neki muskarci bezosecajni... ::)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju