Ostalo > Offtopic

muskarci i suze

<< < (19/27) > >>

H2SO4:
kako su se zvali papagaji?

Pirat:
mica i kica

NemanjaBG:
 Ja sam imao nekada mace i nosio sam ih u kapuljaci onako male i slatke ;D bile su bas medena kao klacici,jedva sam se suzdrzao da ih ne pojedem   ;D I sada kada vidim mace na ulici samo odneo bih ga kuci    ;)  :)

MarK3:

--- Citat: pirat  April 11, 2009, 08:48:46 posle podne ---e dobro si me potsetio , ja bas nisam imao srece sa tim kucnim ljubimcima ali bas... macku sam stavio u rernu kade sam bio mali ali prezivela je to ali je posle ubrzo crkla, imao sam i dva papagaja , tigrice njih sam bas ono maltrtirao do bola  ali su bili izdrzljivi stavljao sam im glavu u vodu i tako to ... jbg bio sam klinac... imao sam i zlatnu ribicu ali sam slucajno roknuo malo visse hrane nego sto treba a prethodno je nisam hranio pet sesh dana i ujutru je plutala , naravno dobio sam dve pri cemu je jedna odma crkla iz nepoznatih okolnosti... roditelji se nisu dalje usudjivali da mi kupe psa kojeg sam jako zeleo ... ali dobro svi mi imamo neke svoje probleme... hahahahahahah

--- Kraj citata ---
brate... tebi onda ne treba dati ni 2 nacrtane kokoske :D ;D

Pirat:
pa jeste vi culi da Cutler i coleman i svi ti poznati bilderi jedu macje i kucece meso kao glavni izvor proteina... ali ozbiljno !

dobro ne bas kao glavni ali zamena za obrok , kao brzo se apsorbuje sta ja znam..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju