Ostalo > Offtopic

Mrsavice ili ipak punije

<< < (22/80) > >>

novak:

--- Citat: VodaVoda ---Svakako..o tome ja sve vreme dubim  :roll:  Naravno da je lepo zategnuto, ali oblik je oblik, on se ne moze skroz promeniti, ali skroz. Posebno recimo kruskast oblik :roll:
--- Kraj citata ---

A sto se tice ove izjave??!?!
Svaki misic na telu se vezbanjem drastino moze promeniti pri cemu mislim na oblik i velicinu.Ne vidim da se guza,kada se posmatra kao misic,razlikuje od drugih misicnih partija.Znaci kao sto se biceps,grudi,latisimusi mogu oblikovati   i povecavati po zelji isto je i sa gluteusima.

novak:

--- Citat: dulse ---mislim da bi slikom resila dilemu hehe
--- Kraj citata ---

:greenjumpers:

VodaVoda:

--- Citat: dulse ---mislim da bi slikom resila dilemu hehe
--- Kraj citata ---

Mislis da se e vidi ovako za procenu?

Naravno da se moze korigovati oblik, ali ako nije lepo..nije lepo i tacka!
Mozda mi ne bi verovao ali moj oblik guze je oduvek bio isti cak i kad nisam ni znala sta su to vezbe za gluteus. Znaci..takva mi je guza, ne znaci da sam vezbala, naprotiv.

novak:
Ma cinio sam cuda veruj mi.Cura dodje sa guzom ranga 3(1-10) i sa sedam  meseci stignemo do 9-ke,naravno po mom ukusu.
Kad je rec o tvojoj guzi,ako je uopste tvoja(moras mi dokazati),verujem da je prirodna.I moji bicepsi su prirodno lepo oblikovani ali ja sam ih vezbom jos vise izgradio i oblikovao.Ne treba niko da se zadovoljava necim sto ima,pa makar to bilo jako dobro,ako moce imati perfekciju.

bojan lepojevic:
kako god izgledace mnogo bolje kada vezbas sta god ti pricala..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju